Egy Skorpió csillagjegyű emberhez egy Bika vagy egy Halak csillagjegyű ember illik jobban?
A skorpió és a halak vagy tökéletes álompáros, vagy a legrosszab ami csak lehet.
Én halak, exem skorpió. Öltük egymást végig. 2 évig szenvedtünk egymással, szinte csak veszekedésből állt a kapcsolatunk.
Szerintem inkabb rak....
De egyebkent a ketto kozul halak.. a bika skorpio varos vonzo de szembenallo jegyek reven nem keves es nem kicsi problemaval allhatnak majd szemben a kapcsiban :)
A halak kiegyezobb iranyithatobb erzelmesebb..megsem csinalja ugyanazt ketszer.. ami a skorpio figyelmet mindig fent tartja:)
"barátnőm" halak volt. Soha többé
Azóta kerülöm őket
Nekem volt bika párom, megbántam hogy együtt voltam vele. Pár hónapot birtunk, de kb az első 2 hét volt normális.
Most halakkal vagyok együtt és kiegyensúlyozott, normális párkapcsolatunk van, imádjuk egymást.
Egy skorpió nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!