Skorpió férfihoz melyik csillagjegy illik a legjobban?
Amiket a neten találtam leírásokat, kB megbízhatatlan, mert minden oldal mást ír.. Vagy ez tényleg baromság és semmi igazság nincs benne?
Nem hiszek egyébként ezekben, de az általános jellemzésben tényleg sok minden igaz pl rám is. Én Rák vagyok.
A horoszkóp nem a csillagjegyből áll, hanem minimum 10 égitest helyzetéből, ezek egymással bezárt szögeiből, valamint jónéhány geometriailag meghatározott pontból.
Annak a bizonyos Skorpió férfinak lehet, hogy 9 bolygója van föld elemű jegyekben, de Te továbbra is csak a Nap helyzetét nézed.
A Skorpió, hiszen az ő maga - ezért önmagához magán kívül senki nem illik jobban.
Az már más kérdés, hogy pl. az azték horoszkóp szerint nincs is skorpió jegy, tehát önmagához önmaga sem illik!
Szexhez jó lesz bármelyik csillagjegyű csaj. Volt már Bika, Ikrek, Szűz, Skorpió stb.
Na jó, a Skorpió csajom igencsak tudta a dolgát! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!