Oroszlán és oroszlán mennyire illenek össze? Melyik jegy illik legjobban az oroszlánhoz?
Figyelt kérdés
Én tipikus oroszlán vagyok, mennyire lehet kompatibilis, két oroszlán kapcsolata?2019. okt. 20. 10:11
1/5 anonim válasza:
Hát... az oroszlán akaratos, makacs, törekvő, úgy érzi, ő a világ közepe. Szerintem nem lennétek jók együtt?, mind a ketten magasabb rendűnek érzitek magatok.
2/5 anonim válasza:
Nekem csak oroszlán aszcendensem van volt egy oroszlán párom 2 évig jártunk nem kívánom senkinek :D ő inkább a csendes sértődös volt , képesek voltunk azon osszeveszni ki ul belulre egy utazason, mindenen veszekedes , versenges, passziv agressziv, drama, egyikunk sem tudott bocsanatot kerni a masiktol :D soha tobbet. Aztan ismerkedtem szinten oroszlan pasival vele is ugyanez a sertodes. Az oroszlan noket jofejnek tartom egyebkent es vonzanak a pasik is, de csak akkor ha kepes bocsanatot kerni es nem csak a sajat feje utan menni. Nekem sikerul akkor neki is menjen. Ha tipikus oroszlan vagy gondolom imadsz elni es kimozdulni ugyhogy egy nyilas vagy kos allna neked jol, földjegyűekkel leginkabb a bika de az is inkabb nehezkes mert te porogni akarsz hajszolni az eletet ok meg takarekoskodnak . Vizonto is vonz teged de kozben veszekedtek. Fontos neked h elismerjek a dolgaidat es hogy korbeugraljanak. Merleg is jo parositas elvileg, a napjegyem merleg egyebkent. Vizjegyuekkel nem igazan jossz ki jol , de szemelyisegfuggo is. Nekem bak párom van én szeretem hogy odafigyel a dolgokra es biztonsagban vagyok mellette de nem jo h alig mozdulunk ki es nem igazan mutatja ki az erzelmeit..
3/5 anonim válasza:
Van oroszlán a rokonságban, illetve több ismerősöm is az. A nyilassal, mérleggel nagyon jól kijönnek úgy látom. Kos, ikrek, vízöntő, bak sem reménytelen. Vizes jegyek közül legméltóbb a skorpió hozzá. Ha papucsabb kell, akkor a rák.
4/5 anonim válasza:
En rak vagyok oroszlan holddal es merkurral.. volt oroszlan palim ketto is, hamar vege lett mert feltekenyek voltak nagyon illetve ment nalunk is ez a fu alatti dominancia harc:)
Nem tudom sokan miert papucsozzak le a rakot kardinalis jegy, meg ugy eleve az ikrek, halak, szuz sokkal befolyasolhatobbilletve barmelyik jegy ha tudod kezelni!
Jelenleg kosom van, vele is megvolt az elejen a napi vita.. de akkor is jo bolt kinden mostanra meg jobb naprol napra minden:)
En szeretem az oroszlanokat is ettol fuggetlenul ha nem probalja nokent elnyomni a masikat mert azt ruhellem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!