Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a véleményetek a skopriókró...

Sajtoslány kérdése:

Mi a véleményetek a skopriókról? Miért van az, hogy senki se szereti őket?

Figyelt kérdés

2020. szept. 13. 20:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, teljesen igazad van! Rohadt nagy egoval rendelkeznek, az biztos.
2020. szept. 18. 13:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Tapasztalataim alapján a skorpiók próbáljàk megmondani és befolyásolni az embereket (főleg a barátokat, közel állókat) aszerint, hogy nekik milyen tervük van. Tehát ha valamit el akarnak érni, amihez te is kellessz, akkor nem egyenesen szívességet kérnek, hanem próbálnak kerülőutakon, manipulálva rávenni arra, hogy te is részt vegyél a sz.rsàgaikban. És ezt nagyon ügyesen is csinálják. Már akinél... én pl. Mindig észrevettem és direkt hagytam hogy azthigyje bevettem a csalit, majd a legvégén kifordultam és szinte szétrobbantak az idegtől én pedig jót röhögtem a markomba :D

A másik negatívum, hogy nagyon irigyek mások sikereire, boldogságaira, életére, ha az övék egy rakás sz.r. Ilyenkor nem azon törik magukat, hogy sikeresebbé tegyék életüket, hanem megpróbálnak téged is lehúzni a depressziós rossz szövegeikkel, mondván ha nekik is rossz legyen neked is rossz...

Így összeségében, nekem nincs róluk túl jó véleményem. Igazából mindegyik nagy játékosnak hiszi magát, de bàrmikor át lehet őket verni, ha megvan a kellő rafináltság és ész hozzá.

Egy ikrek srác.

2020. szept. 27. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!