Iamervin kérdése:
Írtam egy verset és nem merem senkinek sem megmutatni hogy milyen lett szóval arra gondoltam hogy ide kiteszem mivel senki nem ismer hogy ki vagyok, kérlek írjatok le az őszinte véleményeteket. Olvassátok össze a sorok első betűit is!?
Figyelt kérdés
- [ ]
Rablod az én szívemet és a lelkemet
Amikor a szemem észre vesz tégedet
Mikor eltemet saját reménytelenségem
Olyankor az életem,mint egy küzdelem
Na de szenvedésem egyszer se láthatod
Akkor jelenik meg a te tökéletes barátod
2019. márc. 7. 21:39
1/13 A kérdező kommentje:
Befejezés:
S a gyenge lelkem mindig hét fele szakad
Ha látom,hogy vele jobban érzed magad
2019. márc. 7. 22:44
2/13 anonim válasza:
Tökéletesen érthető, hogy miért nem merted megmutatni másoknak... Iszonyatos.
3/13 anonim válasza:
Még mindig költőnek hiszed magad?
5/13 anonim válasza:
Nem akarlak megbantani, de tudod, mi az a kin rim?...
amugy mutasd meg Ramonanak, neki tetszeni fog szerintem! :)))
6/13 anonim válasza:
Én ennél akkor is jobbat írok, ha éppen nem vagyok szerelmes.
7/13 anonim válasza:
Ne feledd, minden vélemény tükrözi kiindlópontját.
8/13 anonim válasza:
De a 6. sor legalább jól elmondja mi a legfájdalmasabb az érzéseidben. Jobb egy őszinte sor, mint egy szép vers.
9/13 anonim válasza:
Saját kútfőből nehéz kiindulni. Szerintem próbálj először átiratokat, vagy akár paródiákat írni, az sokat tud segíteni az ízléses megtalálásában. Tartsd szem előtt, hogy a költészet nem egyenlő a versfaragással.
Ne ess kétségbe, senki nem profiként kezdte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!