A gólya táborban hogy osztják be a szobákat ha ugye senki se ismer senkit mi alapján?
Ezt a szállásadó vezetőjétől kéne megkérdezni.
De szerintem általában nincs semmi konkrétum, csak a névsor, és a tanulmányi szak és ezek alapján valahogy összepakolják.
Kivéve, ha valaki már előre tudja, hogy kivel/kikkel akar együtt lakni és ezt jelzi időben...
Nalunk voltak csapatok, amik szakok alapjan jottek letre. En pl.a ritkabb nyelvszakosok (francia, olasz, orosz, horvat, stb.)+olyan tanarisok akiknek az egyik szakjuk valamilyen nyelv csoportba kerultem, utana tizes szobakba raktak.:D
Szerintem ez mindenhol mas.
tök random akár fiúk-lányok egybe. Nem gimiben vagyunk :D
Lehet volt valami szabályuk de az ég világon semmilyen logikát nem vettem benne észre.
Nálunk kb 7 csoportra volt osztva a szak. Próbáltak egy szobában egy csoportot összerakni, de változók voltak a szoba és a csapatok tagszáma is. Így pl én csak feketékkel voltam feketeként, de a szomszéd szobában 4 fekete, 1 piros és 1 kék volt. Volt, aki tanári szobába került, ott 2-3an voltak csak. Gólyatábor szervezők szigorúságán múlik, hogy alakul. Mi 4 lány 2 fiú beosztásban voltunk, 1 emberen kívül mindenkivel a vonaton találkoztam először, azt az 1 embert is csak azért ismertem, mert előtte ugyanazzal a vonattal jöttünk a gólyatábor vonathoz.
Én meg is szívtam, mert az egyik fiú miközben aludtam wc-nek nézte az ágyamat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!