Én vagyok az a srác aki mindenkit ismer, mindenkivel jófej, de engem senki nem ismer, a nevemet sem tudják! Van más ilyen mint én?
Mindenkinek megjegyzem a dolgait, van egy-két kedves érdeklődő kérdésem. Mindenkinek akivel kapcsolatba kerülök munka vagy sport kapcsán bemutatkozok, beszélgetek. Ennek ellenére senkinek nem maradok meg az emlékezetében. Elfelejtenek. Már sokszor hallottam hogy mondják rám “tudod az a srác... a nevét én sem tudom, de ja vágom, amúgy nem tudom ki az”. Senkit nem bántok meg, nem akaszkodok rá senkire kelletlenül.
Csaj unokatesóm férjét 12 éve ismerem, de a mai napig minden találkozáskor (évi 1-2 alkalom mert külföldön élnek) bemutatkozik nekem, ami eléggé rosszul esik! Pedig kérdezgetni is szoktam, kérdezem a munkájáról, ilyesmi, de mindig elfelejti ki vagyok. Munkahelyemen ugyanez van, ott a legközelebbi munkatársak tudják ki vagyok, de a főnöknél már volt hogy elfelejtette hogy is hívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!