Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a véleményetek a skopriókró...

Sajtoslány kérdése:

Mi a véleményetek a skopriókról? Miért van az, hogy senki se szereti őket?

Figyelt kérdés

2020. szept. 13. 20:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Mindenkit szeret valaki.Nekem is van ismerős skorpió nem is 1.Igaz ami igaz nekem ők túl soknak bizonyulnak huzamosabb ideig de attól még szerethetők.
2020. szept. 13. 20:51
 2/12 anonim ***** válasza:
50%

Skorpió pasim volt. Életemben nem csalódtam senkiben akkorát mint benne. Pedig az életemet odaadtam volna érte. Megcsalt. Aztán próbálta jóvá tenni.. De nekem már nem ment. Elveszett a bizalom örökre. Pedig életem szerelme volt. Azóta is fáj, pedig már több éve történt.

Skorpió nők sem egyszerűek. 😉

2020. szept. 13. 21:04
 3/12 anonim ***** válasza:
23%
Nekem a legutóbbi nőm szintén skorpió jegyű. Hát, mit ne mondjak? Nagyon hazug, állandóan csak hazudik. A nagyapám is skorpió, ő is sokat hazudik. Mindenkit csak kihasználni tudnak, persze mindig másokra hárítják a felelősséget, magukban sosem látják meg a hibát.
2020. szept. 13. 21:13
 4/12 A kérdező kommentje:
Vannak kivételek, én pl skorpió vagyok és nem szoktam hazudozni!
2020. szept. 13. 21:20
 5/12 anonim válasza:
90%
Nekem az egyik legjobb barátnőm skorpió de nem szokott hazudozni és nagyon szerethető szóval szerintem is vannak kivételek :)
2020. szept. 13. 21:47
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

Kikérem magamnak!

Engem van aki szeret és bennem is nagy szeretet van.

Skorpió nő

2020. szept. 13. 22:56
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
Mert sokan annyira elvakultak hogy azt mondják hogy "ha a horoszkóp azt mondja hogy askorpiók rosszak akkor az úgy is van". A másik meg ha egy ember rossz és véletlenül pont skorpió a csillagjegye akkor arra fogják hogy biztos amiatt
2020. szept. 13. 23:21
 8/12 anonim válasza:
Én is skorpió nő vagyok, és úgy tudnám jellemezni a skorpiókat, hogy a valódi érzéseket ritkán mutatják ki, nagyon tudnak sérteni szavakkal anélkül hogy bűntudatuk lenne emiatt, illetve ha szeret valakit, akkor azt nagyon tudja szeretni, viszont képes neki nem tetsző dolgok miatt könnyen elhidegülni a másiktól. Ja és jó emberismerők, ha valaki megbántja őket akkor bosszúállók. De rengeteg jó tulajdonság is jutott nekik
2020. szept. 14. 15:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Ki kérem magamnak, én szeretem a skorpiókat!

Egy kos.

2020. szept. 15. 00:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Én nem jövök ki velük. Féltékenyek, irigyek, kritizálnak és próbálnak visszahúzni meg beleokoskodni a dolgaimba de majd én tudom.

Oroszlán

2020. szept. 18. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!