Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik a legrosszabb csillagjegy?

Melyik a legrosszabb csillagjegy?

Figyelt kérdés

Tapasztalataitok szerint?

És miért?

2020. szept. 6. 11:30
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
100%
Jó ezt itt (is) olvasni.*
2020. szept. 8. 12:10
 52/67 anonim ***** válasza:
100%
50-ez:ez tény, soha nem volt számomra kérdés. :) Makacs természet, tud dolgokon pörögni, de annyira elfogado toleráns, hogy az nem igaz.
2020. szept. 8. 18:30
 53/67 anonim ***** válasza:
100%
Kiegyensúlyozott emberek (vagy csak annak mutatják magukat), gátlástalanpk? Ez meglep. Inkább tudják mit akarnak. :)
2020. szept. 8. 18:32
 54/67 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont nagyon embersegesek, elfogado emberek (bika).": csak ha valakit megutálnak, az előtte ne jelenjen meg többet...

A Rákok szerintem azért olyanok, amilyenek, mert nem merik vállalni önmagukat: a haragjukat, a hibájukat, az örömüket, a bánatukat, így játszmáznak állandóan, és tudatlanul is mártírt játszanak, de nem akarnák ezt valójában, csak nem tudnak helyzeteket kezelni sehogyan sem, így akik nekik nagy falatok, azoknak alárendelődnek, akik nekik "alárendeltek", azokkal trén viselkednek, de lényegében saját maguk alatt vágják a stílusukkal a fát.

2020. szept. 8. 19:27
 55/67 anonim ***** válasza:
100%
A bika olyan, hogyha egyszer eljatszotta a bizalmat nincs pardon. Igen van benne vmi állandó álarc, nagyon adnak mások véleményere, ki mit gondol stb
2020. szept. 8. 20:01
 56/67 anonim ***** válasza:
100%
Jav. Mármint ha egyszer eljatszotta vki a bizalmat. Az utolsó mondat viszont a rákokra igaz.
2020. szept. 8. 20:02
 57/67 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a rák a legrosszabb csillagjegy, de azokkal az emberekkel se szívesen kommunikálnék akik így nyilatkoznak róluk, ijesztő, hogy mennyi utálat tud felgyűlni egy emberben, ez nem egészséges, csak egy semmitmondó horoszkópról beszélünk emberek!!😮
2020. okt. 30. 12:40
 58/67 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz, hogy a rák! Úgyis mindenki azt mondja akivel neki rossz tapasztalata volt. Attól is függ, hogy neked mi a csillagjegyed. Pl. Egy bika alapjáraton jól kijön a rákokkal, ahogy egy skorpió is. Egy Ikrek vagy oroszlán viszont már nem annyira. Én ismerek jó meg rossz rákot is. Nem csak a napjegyüktől függ. Nekem a legrosszabb tapasztalatok a skorpiókkal vannak, vízöntőként, viszont ismerek olyan skorpiót, aki kedves volt, neki az aszcendense rák volt. Sok mindenből tevődünk össze, nem csak a napjegyünkből. Én ugye vízöntő vagyok, az aszcendensem oroszlán, a holdam is vízöntő ezért teljesen máshogy passzolok más jegyekkel, mint egy másik vízöntő, akinek pl halak az aszcendense. Azt mondják a vízöntők milyen jól kijönnek az ikrekkel, ami nagyrészt igaz, viszont nekem csak rossz tapasztalatom volt az ikrekkel. Biztos van olyan ikrek, akivel jól ellennék mert pl nyilas az aszcendense. Legjobb barátnőm bika. Állítólag bika-vízöntő a legborzasztóbb, de már évek óta imádjuk egymást. Azt hiszem az aszcendense oroszlán, ez pedig sok mindent megmagyaráz.
2021. ápr. 28. 10:47
 59/67 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom eldonteni. Na jó legyen a mérleg.
2022. ápr. 1. 18:01
 60/67 anonim ***** válasza:
59 nagyon adlak, főleg ezzel a döntésképtelenséges poénnal 😂
2022. ápr. 2. 19:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!