Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik a legrosszabb csillagjegy?

Melyik a legrosszabb csillagjegy?

Figyelt kérdés

Tapasztalataitok szerint?

És miért?

2020. szept. 6. 11:30
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
63%

#30 Rákok tényleg nem bírják az oroszlánokat és skoripókat.

Amúgy a rákok memoriája jóra, rosszra és sokszor semlegesre emlékezésben is kíválónak mutatkozik.

Nem, nem csak a sérelmeket jegyzik meg, hanem ami jót kaptak azt is.

2020. szept. 6. 22:38
 32/67 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként ez nagyon ijesztő, rengeteg rák ismerősöm van akinek van egy notesze amiben feljegyez dolgokat és nem rest vita alkalmával előcsapni, hogy te ezt meg ezt mondtad vagy csináltad 6 éve egy júniusi napon ugyanis a szabadidejében ezt forgatja. Ez nem normális szerintem, beteges. Ami pedig ennél is rosszabb, hogy hajlamosak drasztikusan változtatni a történeten, hogy tuti te gyere ki szarul belőle helyette is, nekik pedig nem lehet megmondani hogy az nem úgy volt, mert nem kíváncsi semmire amiből esetleg rájöhetne hogy micsoda egy szar ember...
2020. szept. 7. 00:17
 33/67 anonim ***** válasza:
45%

Rák/vízöntő öcsém nyílván vita készebb volt, mint rák/oroszlán. De közös tapasztalatok megbrszélése kapcsán volt végül egy közösen elfogadott váz.

Amúgy a tiszta kos az abszulút férfias, tiszta halak a női esszencia.

De ez a sérelmek felhozatala, meg a párkapcsolati női viselkedés.

Hiába volt két rák fivérem.

De egy sok éves kapcsolaton túl, három hónapos kapcsolatban barátnőimmel sorra szakítottam, amikor listázva hozták elő régebbi sérelmeiket.

Ha három napon belül nincs legalább átbeszélve egy probléma, az szerintem soha nem fog megváltozni. Együtt lehet vele esetleg élni. De ha annyira nem fontos, hogy három napon belül felhozák, a megoldás esélytelen szerintem.

Exem minden problémát hamar felhozott, kívéve a gyermekvállalás kapcsán lévő új álláspontját. ...

2020. szept. 7. 01:00
 34/67 anonim ***** válasza:
71%
Még egy voks a 🦀 -ra
2020. szept. 7. 16:08
 35/67 anonim ***** válasza:
73%
Lehet, Hogy a rák egy gci, de azokert akiket igazan szeret átgázol bárkin és bármin.
2020. szept. 7. 16:39
 36/67 anonim ***** válasza:
79%
35: szerintem ez majdnem minden emberre jellemző...
2020. szept. 7. 16:43
 37/67 anonim ***** válasza:
100%
#36 Azért nem ilyen szinten, saját testi és szellemi épségét kockáztatva vagy ezek kárára.
2020. szept. 7. 16:47
 38/67 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, én kosként sokkal tovább mentem az eddigi 30 évem alatt a családomért mint a 80 éves nagymamám valaha is, ő a legegoistább ember akit ismerek, csak maga körül forog és csak olyanban segít amihez nem kell megerőltetnie magát. Ilyen volt már 30 évesen is apa mesélte, ráadásul dupla rák mert az aszcendense is az...
2020. szept. 7. 16:52
 39/67 anonim ***** válasza:
80%

A rák a legundoritobb, egy sunyi, mukedves, nyalaskodos,

A lehető leg geczibb, a földön.

Akármilyen kedvesnek, család centrikusnak is néz ki, az csak duma.

Annak akarja magát előadni, közbe csak háttér kell nekik.

Egyébként félős gyenge sz@r ember.

Azért viselkedik így, nem meri senkinek sem a szemébe mondani az igazat.

Nem egyet ismerek, mind ilyen patkányivadek.

2020. szept. 7. 18:24
 40/67 anonim ***** válasza:
71%
Valóban a rákok suttyó parasztok.
2020. szept. 7. 18:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!