Melyik a legrosszabb csillagjegy?
Tapasztalataitok szerint?
És miért?
A szűz aki halat fogott de végül bakon lovagolt el a piacra hol mérlegen mérték hogy hány skorpiót adnak érte. De a vízöntő nemet mondott és csak 1 ikreket adott a szűznek ezért. Ki bosszúból felbérelte a nyilast és megölte a vízőntőt. És azóta a neje a oroszlán elment a bakhoz és megölték a bakot.
Magyar asztromese 2020.
Rák
Sunyi
Rosszindulatú
Erzelemvezerelt
Befolyásolható
Gyenge sz@r
Beképzelt, nagyképű
7 es, melyik jellemzesre igaz?
Amit a 2es írt?
Egyetértek vele.
Harmonikus???
Jaa, arra amit ő szeret.
Mindenkit csak felhasználó a maga igényeire.
Ha kell nyalizik csak az legyen amit ő akar.
Én rak vagyok. Nagyon tudok szeretni, gondoskodni arról akit szeretek, viszont ha nem úgy van viszonozva ahogy én elvárom, akkor frusztráltá válok. Tudat alatt próbálom magamnak kisajátítani azt akivel együtt vagyok. ( erre nem rég jöttem ra) Rendkívül féltékeny típus vagyok. Érzelmileg gyenge vagyok.
Depressziós hajlamom van, de ez lehet az előző 15 év miatt alakult ki.
Kiállok magamért és a szeretteimért ha kell, de csak az esetben, ha tényleg nálunk az igazság vagy nagyon negatívan hatna ránk ha nem tenném.
Nagyon könnyen esek onsajnaltatasba, nincs kitartásom, mindig a biztonságot keresem, érzelmileg nagyon könnyen padlóra tudok kerülni, ilyenkor magam elé húzom a pancelom és csak sajnáltatom magam, nem feltétlen másoknak panaszkodok, hanem magamban őrlődök. A múltban élek, nagyon nehezen teszem túl magam az élettől kapott pofonokon (pedig kaptam jó párat mar).
Megbízható és türelmes ember vagyok, viszont ha elvesztem a türelmemet, akkor nagyon csúnyán kitudok akadni. Nagyon könnyen bántok meg olyat, akit szeretek.
Általában kedvelnek az emberek akik megismernek, de valójában egy iszonyú rohadek tudok lenni érzelmileg.
Rak, F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!