Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ikrek férfihoz milyen nő illik?

Ikrek férfihoz milyen nő illik?

Figyelt kérdés
Pusztán kíváncsiság hogy ti mit gondoltok. Nem nagyon volt még ebben a kategóriában kérdésem.
2020. aug. 31. 14:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Nem a csillagjegytől függ, hogy ki illik hozzá. Sokkal inkább a személyiségtől, társadalmi helyzettől, érdeklődési köröktől, neveltetéstől. Persze le leszek pontozva, hogy hülyeségeket beszélek.
2020. aug. 31. 15:29
 2/13 A kérdező kommentje:

Hasonlóan gondolkozom :D Nem is nagyon hiszek ebben. De kíváncsi vagyok hogy az ezotéria téma szakértői mit mondanak ezzel a témával kapcsolatban.

2020. aug. 31. 15:34
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
Ilyen jellegű kérdésre csak bulvár szintű választ lehet adni. Az asztrológia közel sem csak annyiból áll, hogy ki melyik hónapban született.
2020. aug. 31. 15:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én arról az ikrek férfiről tudok nyilatkozni akinek az exe vagyok. Szűz vagyok, VELE ÉN nem jöttem ki egyáltalán (meg egyébként senki sem mert mindenkit megcsalt).
2020. aug. 31. 15:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Az ezotériának nincsenek szakértői, aki komolyan veszi is, csak dilettáns választ tud adni, mert az egész egy áltudomány. Szóval érted a problémát ezzel...
2020. aug. 31. 15:47
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
4: na de ez nem amiatt volt, mert ő ikrek, hanem mert egy gerinctelen ember. És nem azért gerinctelen, mert ikrek. Ez így oda-vissza érvényes.
2020. aug. 31. 15:48
 7/13 A kérdező kommentje:

Mégis annyi kérdést lehet itt látni hogy 2 horoszkópot kiírnak és hogy milyen ez a páros :D

Meg ha mondasz egy horoszkópot akkor már tippelnek a tulajdonságokra, mert hogy az skorpiókra ez a jellemző, a mérlegekre meg amaz.

2020. aug. 31. 15:48
 8/13 anonim ***** válasza:
6: nem is mondtam, hogy mindegyik ikrek ilyen, direkt kiemeltem, hogy RÓLA beszélek az én fényemben.
2020. aug. 31. 15:50
 9/13 anonim ***** válasza:
29%

Mert ostobák az emberek. Van erre orvosi magyarázat is, de most lusta vagyok megkeresni a szakirodalmat. A lényege az, hogy ha az emberek készen kapnak egy leírást, amit magukra érvényesnek vélnek, akkor hajlamosak elhinni annak ellenére is, hogy logikai összefüggés nincs az állítások között.

Leegyszerűsítve, ha azt mondom, hogy akik márciusban születtek, azoknak fontosak a barátaik, viszont nem szeretik az igazságtalanságot, akik pedig októberben születtek, azok ügyesen bánnak a pénzzel és félnek a betegségektől, ezeket valószínűleg mindenki magára tudja venni. Viszont nyilván semmi köze annak, hogy valaki szereti a barátait ahhoz, hogy márciusban született. Az egész erről szól, csak jobban megbonyolítva.

2020. aug. 31. 15:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Személyre szabott elemzés mondja meg, hogy ki illik hozzád.
2020. aug. 31. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!