Melyik féltékeny csillagjegyek? Legjobban?
Ikrek
En nyilas bak vagyok es egyaltalan nem vagyok feltekeny
Halak
Ők nagyon szeretik kisajátítani az embert.
En rak vagyok magamat nem tudom jellemezni, de nekem a kosok es bikak feltekenysege nyert ebben a versenyben..... :)
Ha sajat velemenyt kene mondanom en nem feltekeny vagyok csak maximalista es en akarok mindenben a legelso a legjobb es az utanozhatatlan lenni! 😂
A kapcsolatok elejen en sokat firtatom a volt partnereit en nagyon sokaig tart azt elfogadnom hogy elottem is volt mas az eleteben. Mar attol kivoltam ha egy kirandulas alkalmaval olyan helyre mentunk ahol o mar volt 😂😂😂
10-es vagyok, újra...
Megadtam a lehető legjobb választ, erre egyre több olyan ember szavaz le, akinek nincs önálló véleménye, csak birka módjára megy a többség után!
Nos, újra megerősítem azt, hogy a Szűz, a maga kényszerességével és kontrollra való hajlamával, bizony a legféltékenyebb jegyek közé tartozik.
Most már okkal pontozhattok le!
Szűz vagyok, soha nem voltam féltékeny, egyáltalán nem foglalkozom ilyen dolgokkal. Amikor féltékeny voltam akkor megvolt rá az okom, nevezetesen meg is csaltak.
Az eddigi párjaim közül aki féltékeny volt azok a rákok de ők betegesen ugyanis ők akartak lenni a világom közepe, az ikrek aki magából indult ki (ő csalt meg) és a mérleg aki önértékelési zavarokkal küzdött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!