Rák csajoknak miért van olyan bomba alakjuk?
A rák a legnőiesebb jegy. Igazi anya-feleség típus. Én ismertem olyan rák lányt, aki érzékenyebb volt, és olyat is, aki kb. fiúkkal bandázott, és belekötögetett a srácokba is.
Mindkettejükben közös, hogy a maguk módján nagyon is talpraesettek, és van egy erős szexis kisugárzásuk, karizmájuk.
Halak/F
Akiket én ismerek azok pont, hogy nem szexi nők. Az egyik magas deszka, a másik 150 centis töltött galamb, a harmadik aránytalan és iszonyat ronda a feje. Kisugárzása egyiknek sincsen (a víz jegyek közül meg amúgy is csak a skorinak), nem hogy szexi, semmilyen de hisztizni meg gonoszkodni mindegyik mesterien tud. Önbizalma egyiknek-másiknak pont hogy túl nagy van, de
hogy mire az jó kérdés mert esze egyiknek se sok van...
A kinézetet nem az asztrológia határozza meg egyébként de ha már asztrológiai alapon akarod megközelíteni akkor az aszcendens “felel” a megjelenésért nem a napjegy.
6-os itt egy rák lány akit ismertem, ha szerinted ő nem szép, akkor nem tudom ki az:
Szerintem irtó szexi.
Miért lenne a rákoknak bármivel is jobb alakja, mint a többi jegynek? Meg amúgy a Vénusz (ami a szépség, szerelem stb) bolygója, az a Mérleg meg Bika jegyhez van sorolva, akkor nem ők kéne a legszebbek legyenek?
Visszatérve.. ezt így én nem állítanám kérdező.
Kérdező komolyan? :D Az ember személyisége nem attól függ hogy ki mikor született, a kinézete/alakja meg végképp nem. És egyébként is a szépség relatív dolog. Te a képen levő lányt gyönyörűnek találod, szerintem meg átlagon aluli. Mindenkinek más tetszik.
Van egy lány barátom meg egy nővérem és mindketten rák jegyűek. A nővéremnek átlagos, kicsit husis alakja van. Teljesen karrierista alkat, céltudatos, kitartó stb. A lány barátom eléggé vékony, kicsit határozatlan, bulizós, igazából csak úgy el van az életben.
Nagyjából egymás tökéletes ellentétei. Pedig mindketten rák jegyben születtek. Nem egy értelmű hogy kamu ez a horoszkóp dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!