Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák csajoknak miért van olyan...

Rák csajoknak miért van olyan bomba alakjuk?

Figyelt kérdés
2020. júl. 27. 09:33
 1/10 A kérdező kommentje:
Akkor miért Szűzek meg 19,25èvesen is?
2020. júl. 27. 09:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Nektek is teszenek rák csajok? Túl hisztisek?
2020. júl. 27. 09:35
 3/10 anonim ***** válasza:
9%

A rák a legnőiesebb jegy. Igazi anya-feleség típus. Én ismertem olyan rák lányt, aki érzékenyebb volt, és olyat is, aki kb. fiúkkal bandázott, és belekötögetett a srácokba is.

Mindkettejükben közös, hogy a maguk módján nagyon is talpraesettek, és van egy erős szexis kisugárzásuk, karizmájuk.

Halak/F

2020. júl. 27. 09:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Szia! Igaz, hogy nincsen önbizalmuk?
2020. júl. 27. 09:56
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Nem, szerintem nagyon is van önbizalmuk.
2020. júl. 27. 09:59
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

Akiket én ismerek azok pont, hogy nem szexi nők. Az egyik magas deszka, a másik 150 centis töltött galamb, a harmadik aránytalan és iszonyat ronda a feje. Kisugárzása egyiknek sincsen (a víz jegyek közül meg amúgy is csak a skorinak), nem hogy szexi, semmilyen de hisztizni meg gonoszkodni mindegyik mesterien tud. Önbizalma egyiknek-másiknak pont hogy túl nagy van, de

hogy mire az jó kérdés mert esze egyiknek se sok van...

A kinézetet nem az asztrológia határozza meg egyébként de ha már asztrológiai alapon akarod megközelíteni akkor az aszcendens “felel” a megjelenésért nem a napjegy.

2020. júl. 27. 13:17
 7/10 anonim ***** válasza:
60%

6-os itt egy rák lány akit ismertem, ha szerinted ő nem szép, akkor nem tudom ki az:

[link]

Szerintem irtó szexi.

2020. júl. 27. 13:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Miért lenne a rákoknak bármivel is jobb alakja, mint a többi jegynek? Meg amúgy a Vénusz (ami a szépség, szerelem stb) bolygója, az a Mérleg meg Bika jegyhez van sorolva, akkor nem ők kéne a legszebbek legyenek?

Visszatérve.. ezt így én nem állítanám kérdező.

2020. júl. 27. 19:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Kérdező komolyan? :D Az ember személyisége nem attól függ hogy ki mikor született, a kinézete/alakja meg végképp nem. És egyébként is a szépség relatív dolog. Te a képen levő lányt gyönyörűnek találod, szerintem meg átlagon aluli. Mindenkinek más tetszik.

Van egy lány barátom meg egy nővérem és mindketten rák jegyűek. A nővéremnek átlagos, kicsit husis alakja van. Teljesen karrierista alkat, céltudatos, kitartó stb. A lány barátom eléggé vékony, kicsit határozatlan, bulizós, igazából csak úgy el van az életben.

Nagyjából egymás tökéletes ellentétei. Pedig mindketten rák jegyben születtek. Nem egy értelmű hogy kamu ez a horoszkóp dolog?

2020. júl. 27. 23:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Ki kell ábrándítsalak, de több rákot is ismerek. Kettő abból kicsi, kövér típus, főleg mióta szült. Azóta még szélesebb, mindenféle rosszindulat nélkül. Gyerek előtt se volt egy szép alakú, csinos nő. A harmadik meg úgy néz ki, mint valami NDK-s úszónő. Szóval nem gondolnám, hogy ez valami sajátos, egyedi tulajdonság lenne. Nem is függ össze a testalkat azzal, hogy ki mikor született. Azzal függ össze, hogy ki mennyit mozog. Ha valaki sportol, igényes magára, akkor szép külseje lesz. Minden más kifogás.
2020. júl. 28. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!