Miért van ez? Miért álmodok mindig ilyeneket? Többi lent
Úgy kezdődött, hogy azt álmodtam, hogy mikor sétálok a parkban, mögöttem egy kislány, őt valaki egy fához szorítja, és elrabolja. Én elfutok, szólok a szüleimnek. Valahogy kiderül, hogy nála van egy atombomba (XD) de az oroszok bombázzák le magyarországot, mégis valamiért. Apukámmal megyünk a pincébe, egy csomó emberrel. Ők mosolyogva (minden szülő) nyugtat, hogy semmi gond nem lesz. Aztán mégsem tobják le. Aztán valami nagyon jó történik, jól érzem magam, tehát happy end.
A másik fontos, hogy szintén bombázni akarnak, de még nem. Aztán apukámat (megint apukám, megint bomba) besorozzák, és a mosolygova, boldogan megy. Aztán megszólalnak a szirénák, mi bemegyünk a pincébe ilyedten. De nem bombáznak. Aztán látok egy katonát, megkérdezem, miért volt ez, Ő erre; Olyan rossz volt az állapot, hogy azt hittük bombázni fognak. Ezért előre jeleztünk.
Tehát, amik mindig benne voltak: Bomba, apa, katona
Nem értem miért van ez, segítenétek?
Ha ez fontos: szüleim elváltak, nem viselt meg, mert sokszor találkoztam apukámmal.
Kedves Kérdező! :-)
Szerintem is a válás lehet az oka…
És ne ijedj meg az álmok miatt! Ezek csak képek, amik az agyadban játszódnak le. Hogyha már annyira félsz, hogy hirtelen felébredsz, akkor képzeld el úgy a történetet, hogy te egy hős vagy, vagy ilyesmi, és próbált elhitetni magaddal, hogy ott senki sem bánthat ( mert ez tényleg igaz). Esetleg próbáld meg valahogy elterelni a figyelmed, például egy jó könyvel. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!