Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Egy épületben voltunk több ismerősömmel és az volt a lényeg, hogy hatástalanítani kellett a bombát.. az álmom elején láttam, hogy a telefonomba is van, de az volt a cél, hogy a másikat megtaláljuk.. telt az idő és sikerült az utolsó pillanatban .. nagyon örültünk, de ráneztem a telefonomra és az volt rajta, hogy 0:03 .. mondtam hogy elfelejtettem, eldobtam amennyire csak tudtam és a többiekre néztem azt mondván, hogy ez az én hibám.. majd fel is robbant, de olyan hangos volt meg hirtelen meleget éreztem és azt gondoltam most meghalok.. de hirtelen felébredtem.. utána nem is tudtam visszaaludni egy jó ideig..

2017. ápr. 18. 10:19
 1/1 thoomas26 ***** válasza:
Vagy az ismerősi körből féltesz valakit vagy valakiket, vagy a hozzá/hozzájuk fűződő kapcsolatodban nincs rendben valami, amit helyre szeretnél hozni, vagy legalábbis úgy érzed neked kell vagy te tudod megtenni azt. A lelkiállapotodnak ezen folyamatát valószínűleg egy filmben látottak élményének emlékével szimbolizálta, kapcsolta össze és hozta felszínre a tudatod.
2017. ápr. 18. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!