Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Már kétszer álmodtam hogy el...

Eperke17 kérdése:

Már kétszer álmodtam hogy el hagy a férjem de minden tök valoságos volt?

Figyelt kérdés

Én haza jöttem a balagásrol férjemm Az egész ugy kezdödöt hogy tavaly elmentünk a párom tesoja ballagására ott totál részeg volt a párom oda jött hozám egy kis csaj hogy táncolhate vele én mondtam hogy igen ugy gondoltam hogy a tesoja? napig ott volt de nem gondoltam semmire majd ez kilenc honpja volt? az elsö álmomban meg álmodtam hogy mivolt a ballagáson a párom ösze jött a csajal engem elhagyot de terhes voltam álmombam és mindez egy orvosi rendelöben zajlot le hogy ö elhagyot engem pfff

A másik álom látam a csajt a korházban épp mentem visgálatra mert terhes voltam de a lányt meg álitotam és mondtam hagyon békén a páromnaknere a csaj sirt na a párom át ölelte és azt mondta neki hogy szeretlek igy öszeis költöztek aba a lakásba a hol én és a párom éltünk mi ez az álom ?

2017. ápr. 17. 12:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Féltékenységi hülyeség
2017. ápr. 17. 12:36
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia eperke! Eper pici városból írsz? 😏

Amúgy nem kell aggódni, ki akarná megcsalni eperkét? Ugyan mar. Valószínűleg csak ez a félelmeid egyik, amit az agyad így vetít ki, de mondom ne aggódj eperke, amíg te vagy eperke nincs mitől félni.

2017. ápr. 17. 13:10
 3/10 A kérdező kommentje:
A férjem el titkolt mindent elölem és én a hogy ezeket meg álmodtam ö be is valota utána hogy volt köztük valami nm vagyok féltékeny tipus de fáj hogy titkolozik és mindez kisem derült volna ha nem álmodom ki egyébként a keri lányom eperke
2017. ápr. 17. 13:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Szóval már egyszer megcsalt? Hát ez necces. Ahol nincs bizalom ott bizalmatlanság van. Ha nem tudsz megbízni benne, és ő sem az a hűséges típus el kell gondolkodni azon, hogy megéri e folytatni ezt a kapcsolatot.
2017. ápr. 17. 13:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen ám de szeretem nagyon 5 éve együt élünk házasok vagyunk nm tudom mit tegyek de ha vele kapcsolatban álmodom az mindig igaz töbnyire irtam a kis csajnak üzit és azt irta visza a férjem facebookjábol hogy nm volt sajnos semi köztünk mert ott volt a tesoja a csajnak de hát kiderült a csaj nagyon rá vol álva a férjemm re pedig csak 16 éves a csaj és már is ember kellneki jeszusom a férjem 9 ével idösebb mint ö
2017. ápr. 17. 13:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem itt nem a férjeddel van a probléma, hanem veled. Legalábbis én ezt szűrtem le. Most komolyan egy álom miatt még fel is keresed a kiscsajt? Ugyan már.
2017. ápr. 17. 13:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen mert a leg aja és ha meg is teszi akk ne ilyenel látom nem értitek
2017. ápr. 17. 13:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Aha. Értem. De általában azoknak a fejében ötlik meg elsőnek a magcsalás gondolata, akik a másikat vádolják állandóan. Mi nem szoktunk ilyesmiket csinálni csak kényszerből. 😇 Egyes országokban nem feltűnő, hogy egy-két nője van az embernek. Minek nem akarsz több barátnőt magad mellé tudni? 😏
2017. ápr. 17. 14:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát nm nagyon ,igaz barátnök nincsenek am sem ismerem ezt a csajt .probálok higadt maradni
2017. ápr. 17. 14:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Jól teszed maradj higgadt.
2017. ápr. 17. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!