Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Szóval valószínűleg semmi jelentése sincs, de muszáj megkérdeznem.

Van egy fiú, akivel pár hónapja elkezdtünk interneten beszélni, mindennap. Ő hülyítgetett de aztán visszautasított, mikor bevallottam neki az érzelmeim, később megint ráírtam de akkor meg egyenesen elege volt belőlem, aztán később ráírt a barátnőm, a srác úgy tudta , hogy én még csak arról sem tudok hogy a barátnőm beszél vele. Aztánmég ezek után bejelöltem facebookon véletlen ( még csak azt se vettem észre hogy bejelöltem, akkor jöttem rá mikor kijelezte hogy visszajelölt)

És igazából a történet ezerszer hosszabb.

Többször le is tiltotttam.

Na mindegy, azóta is mindennap rágondolok , és azt álmodtam, hogy egy boltban állok sorba, mikor egyszer csak feltűnően sok osztálytársát láttam beözőmleni a boltba. Ezért elkezdtem keresni őt is , kisétáltam a sorból, mentem egyenesen előre és ott állt nekem háttal de mikor odaértem megfordult.

Egyszerre megöleltem, kijöttek a könnyeim és csak a nevét ismételgettem, mire ő ezt mondta: "Annyira aggódtam érted!" Rendesen éreztem a test3t mikor megöleltem, mintha tényleg valóság lett volna, és akkor ez után megkérdezte, hogy "Számítottál erre a beköszönőre?" És itt válaszolni akartam de vége lett :D

Ez jelenthetett valamit?

2017. ápr. 17. 08:48
 1/3 thoomas26 ***** válasza:

Nincs olyan álom, melynek ne lenne jelentése, hiszen mindegyik, egy, a lelkedben zajló folyamatnak a terméke.

Nagyon szerettél volna vele kapcsolatba kerülni, sokszor gondolsz rá, ezért álmodtál vele. Mivel az életben ez nem ment, azért volt sokaság körülötte, mely a nehézségeket, akadályokat szimbolizálja. Te mégis megkerested, de háttal állt neked, mutatva, hogy ő nem úgy gondol rád, ahogy te rá. Az álmodban megfordult, hiszen vágysz rá, hogy az életben is szemben állhass vele. A vágyad még azt is kimondatta vele álmodban, hogy aggódott érted, tehát ő is pozitív érzelmeket táplál irányodba. Mivel ez a valóságban nem egészen így lehet, ezért jött a meglepetés, mint szimbólum, hogy nem erre a "beköszönőre" számítottál. Amiért minderre nem tudtál már válaszolni, talán azt jelentheti, hogy zárd le a valóságban mindezt.

2017. ápr. 17. 09:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm , nagyon igaz. :) És igen, nem csak az álomban volt rá utalás hogy le kéne zárnom a dolgot, a valóságban is folyamatosan arra kapok jeleket, hogy nem kéne már ezen rágódnom, egyelőre próbálkozok túllépni rajta.
2017. ápr. 17. 10:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Az előttem íróval egyetértek.

Annyit hozzá,hogy ez NEM jós álom volt,hanem vágyálom.

2017. ápr. 18. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!