Panka91 kérdése:
Mit jelent, ha almomban egy nagy ajton beleptem, de aztan volt a szobaban egy szekreny, aminek az ajtaja ram esett?
Figyelt kérdés
Almomban egy emberekkel teli utcan jartam piros ingben ami kockas volt. Aztan egy idegen kisfiu megjelent. Elindultunk egy helyre, de nem emlekszem, hogy velem jott e. Talan nem. Legalabb is mintha eltunt volna. Ahogy tartottam a lakasra azt hiszem, volt egy lift. En nem lifttel mentem, hanem inkabb fel mentem a lepcson. Benyitottam egy szobaba, aminek nagyobb ajtaja volt. Bal oldalt volt egy szekreny, amit mikor (nem biztos nem emlekszem hogy ki e akartam nyitni) azt hiszem ki nyitottam volna annak az ajtaja, de csaka jobb oldali ram borult. Volt meg velem egy vagy ket talan noi szemely nem tudom kik, akik segitettek az ajtot levenni rolam. Pedig nem estem el, es nem is fajt, de segitseget is kaptam. Aztan a mostani volt parom almomban kedvesen ram mosolygott egy autoban vagy buszon, es azt mondta hisz nekem.(Ugy valtunk el hogy volt amiben nem hitt nekem) De mintha ugy mondta volna, mint aki mindenre rajott, es nyugtatott, hogy hisz nekem Aztan hirtelen videken talaltam magam az egy evvel ezelotti parommal, ahol egy idos ember volt, aki ellenseges volt velem. Az idegen ellenseges ferfi jelenteset ismerem, de hogyan jon ehhez az egy evvel ezelotti exem? Tole mar nem akarok semmit. TUDOM KICSIT BONYOLULT, DE ELORE IS KOSZONOM A SEGUTSEGET, ES ERTELMES VALASZOKAT!2017. ápr. 17. 19:51
1/4 anonim válasza:
Azt, hogy álmodban beléptél egy nagy ajtón, és a szobában levő szekrény ajtaja pedig rád esett.
2/4 thoomas26 válasza:
Van egy félelmed, hogy ahova jelenleg tartasz, nem úgy fognak alakulni a dolgok, ahogy szeretnéd. De azért bízol abban, hogy mégis lesznek majd, akik melletted állnak a nehéz pillanatokban.
Szeretnéd, hogy a párod mindenben higgyen neked.
A volt pároddal való kapcsolatot nem nézte már jó szemmel vagy nem nézték már jó szemmel valaki vagy valakik, vagy te ezt gondoltad.
4/4 A kérdező kommentje:
Teny, hogy az egy evvel ezelotti parommal valo kapcsolatom senki sem nezte jo szemmel. Koszonom!
2017. ápr. 17. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!