Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A nők gáznak tartják a fura...

A nők gáznak tartják a fura srácokat?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk randin Erich Von Daniken munkásságáról tudnék beszélni, paleoasztronautikáról, pc-játékokról, könyvekről, snookerről, fociról, esetleg autókról.

Persze valamennyit tudok beszélni a mainstream témákról is, de nem annyira mélyen, mert nem érdekel a valóvilág, a bigbrádör, meg a politika.

Kedvenc interjú-részletem a politikáról:

Riporter:- Szerinted mit kéne csinálni a kormánynak a jövőben?

-Hát leváltani.... Na kb ez a véleményem.

Amihez gyakorlatilag nem tudok hozzászólni az a külföldi élet, nyaralás, utazás, karrier (semmi közöd hozzá), családom (ahhoz sincs semmi közöd).

2020. júl. 23. 16:11
 1/7 A kérdező kommentje:
Ajjaj, rossz a kateg, na jó akkor halak vagyok, még ennyit írok.
2020. júl. 23. 16:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A foci, autók, könyvek, snooker, játékok nem fura, hanem tök általános témák.
2020. júl. 23. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Rettenetesen egyedi személyiség vagy és mi mind nagyon büszkék is vagyunk rád.
2020. júl. 23. 16:36
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Az Uranuszt (es fenyszogeit) keresd a kepletedben :)
2020. júl. 23. 16:41
 5/7 anonim ***** válasza:
63%

"Ha mondjuk randin Erich Von Daniken munkásságáról tudnék beszélni, paleoasztronautikáról, pc-játékokról, könyvekről, snookerről, fociról, esetleg autókról."

Nem az számít, miről tudnál beszélni, a randi nem műveltségi vetélkedő, hanem egy érzéki találkozás.

MiUTÁN már kiválasztott műveltség alapján.

Egy társaságban felfigyel rád az a nő, akinek ez nagyon imponál, és ha te is felfigyeltél rá, elmentek randira.

Ahol már ki vagy választva, tehát nem úgy viselkedsz, mintha még nem lennél. Az egy következő fokozat, akkor már a nőre figyelj.

2020. júl. 23. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne ez fura? Ha olyan lánnyal randizol, aki gondolkodásban és témákban azokat szereti amiket te, akkor egyáltalán nem is létezik a fura szó. Ha meg nagyon nem illetek egymáshoz és nincs közös témátok, akkor az úgyis ki fog derülni, olyan esetben nem is érdemes pocsékolni az időt.
2020. júl. 23. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Én azt szeretném ha az egész randit végig csókolóznánk. Ezeket a dolgokat már mind tudom rólad, különben nem randiznánk. 😉
2020. júl. 24. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!