Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácokat kérdezek, milyen alak tetszik nektek egy lányon?
Tudom hogy mindenki máshogy van vele. Van akinek a vékonyak jönnek be, és van akinek meg pont a molettebb lányok.
Azt látom hogy már nagyon sok fiú a ducibb lányokra bukik. Oké, vágom én hogy legyen mit fogni nem a csontokat szeretik meg stb, de azért mindenképp olyan csaj kell akinek olyan hasa van hogy már majdnem csurog a zsír és háj az egész meg ilyenek? Nem azt mondom, persze legyen melle meg segge, combja de azért szerintem már sokan túlzásba viszik ezt a rajtuk van mit fogni témát.
Lány létemre mondom hogy undorító amilyen pár fiúnak bejön mostanság. Ha én fiú lennék, nekem biztos hogy a csinos igényes, magukra adó csajok jönnének be akik az alakjukra is kellőképp figyelnek. Mert az a szexi, főleg ha edzeni jár. Sőt, akkor meg méginkább van is mit fogni tényleg, mert kerekebb és szebb a formás popsi amit kidolgoznak, a comb, a lábak, a szexi has meg ilyesmi.
Mondjuk benne van, hogy azért elégszenek meg a ducibb lányokkal mert ők maguk fiúlétükre se néznek ki teljesen jól formailag, így nem várják el hogy olyan csinos barátnőjük legyen.
Ti mit gondoltok, nektek milyen jön be?
17/lány, és amúgy pont én is edzek úgyhogy ez alapján mondom (meg tapasztalom is így, hogy a legtöbb srác azért nagyon is tudja ám kikre kell bukni, ezt nem egóból, általánosságban mondom az edzeni járó lányokra, szóval chill, nem kell nagyképűnek mondani máris)
Neked legyen inkább chill, mert olyan szinten süt ebből az írásodból az irigység, rosszindulat, lekezelőség, hogy az már fáj. Elvette egy csúnya, dagi csaj a pasikádat, akinek annyi a bűne, hogy jajj, nem jár edzeni (vagy éppen jár, de így se vékony, nem is akar az lenni), és fujj, mekkora hasa van, hát mi az, hogy nem lapos, mint az Alföld? Vagy netán irigyled, hogy nagyobb a melle?
“a legtöbb srác azért nagyon is tudja ám kikre kell bukni”
Hányinger a stílusod. Mellesleg ezek szerint nem rád, különben nem sírnál itt:) meg érdekes, az elején azért panaszkodsz, mert jajj, milyen sok pasinak tetszenek a ducik. Nem érzel némi ellentmondást?
Lehet neked szuper jó kis fittnesstested, de ha a stílusod ilyen, ne csodálkozz, hogy nincs pasid. Ha meg van, akkor minek foglalkozol másokkal, miért fikázod őket? Az meg no comment, hogy szerinted a full elhízott és a telt közt nincs semmi átmenet.
3-as, nem tudom mire fel ez a rosszindulat, de egyáltalán nem jól veszed le az egészet. Vártam már mikor jön egy ilyen😅 Csak szerencsére nem hat meg és nem veszem magamra🤷♀️ Nem arról van szó egyáltalán, hogy pont én lennék irigy a ducikra, nem is akarnék olyan lenni a vlágért sem. És nem vette el egy duci sem a pasimat, jézusom mennyire képesek egyesek kiforgatni az embert🤦♀️ Teljesen félreirányítod a témát. Én azt figyeltem meg mostanában, hogy akadnak fiúk mostanság nem kevés, akiknek duci barátnőjük van. És arra gondolok hogyha én lennék fiú, egy olyan alkatúra biztos nem buknék, csak nem mindegyik fiú van ezzel így, mert leállnak molettekkel is simán. De viszont ha magamból indulok ki, sok helyen felfigyelnek rám srácok, az ilyen formásabb edzettebb alak bejön nekik, szerintem szinte minden fiúnak. Hát könyörgöm, az ő szavaikkal élve baromi szexi ha edzeni jár egy lány és úgy formás. Most eltekintve magamtól, ha egy edzettebb szexisebb formás csajról van szó, arra gerjednek he igazán és álomnő nekik egy olyan. Na EBBŐL kifolyólag nem igazán értem azokat a fiúkat akiknek a nagyobb has meg hájasabb test tetszik. De az ilyen fajta rosszindulatú emberek ezt nem is akarják megérteni hogy igazából mire gondolok.
Csak felhoztam ezt mert érdekel a téma.
Jöhetnek még de értelmes jóindulatú válaszok:)
Szóval 3as, miért bántod a kérdezőt? Úristen, annyi ember jár ide veszekedni. Én egyetértek amúgy meg teljesen a kérdezővel, hozzáteszem fiú vagyok úgy mondom ezt. Tényleg sok fiú áradozik a hájp**csákról, én se értem amúgy mit esznek rajtuk. De igen, valahogy azt meg tudom érteni hogy ha fiú létére nem sportol valaki, akkor lányoktól se várják el hogy szexi edzett alkatuk legyen. Beérik kevésbé jobbal is, azt dobta nekik a gép.
Szerintem is nagyon szexi meg finom ha egy lány figyel magára annyira hogy eljár mondjuk edzeni. Ez a legjobb dolog nincs is annál szexibb, most valljuk be fiúk! Ki ne örülne egy szexi kondis csajnak? Oszthatják itt az észt de a két kezüket tennék össze ha egyáltalán szóba állna velük egy sportosabb lány. Nem is lenne kérdés számomra hogy egy nagyobb darab lányt vagy szexin formás lányt választanék mert egyértelmú akinek ép esze van. Csak itt az van ugye, hogy az edzett lányoknak magasabb az igényeik és nem érik be bárkivel, ezért így elérhetetlenebbek az átlag fiúknál és ez teljesen érthető. Erről van szó igazából.
De ha engem kérdezel, én mindig is a formás lányokat néztem ki, én is sportolok nem keveset.
Ne is hagyd magad, amúgy az ilyenekből csak az irigység beszél és még úgy álcázzák hogy pont te lennél az irigy, fhuu emberek gondolkodjatok már.
Meg lehet kövezni de ez az igazság
18/F
Ízlések és pofonok... változik a "divat", ezt el kéne fogadni...
Nekem is pl molett a feleségem s nekem így tetszik... más véleményére magasról teszek :)
Bár az nekem kicsit sérrti az elveimet, ahogy hozzáállsz az egészhez... azért tényleg van különbség NŐIES és KÖVÉR között... nem mellesleg: honnan tudod, hogy egy testesebb nő nem azért van elhízva, mert mondjuk betegsége van, cukros, stb s nem azért, mert nem ad magára meg igénytelen?!
A mai generáció túlságosan el van szállva magától, ez itt a baj...
Azt azért így széljegyzetben hozzátenném: senki sem tökéletes s egy általad TÖKÉLETESNEK ítélt, kisportolt, feszes combos-popsis test mögött ott lapulhat egy visszataszító személyiség, egy pederaszta hajlam vagy akármi... szóval szerintem gyűjts még egy kis tapasztalatot az Élet nevű reality-játékból s majd ha elértél egy bizonyos szintet, akkor kezdj el ilyen témákban szélsőséges álláspontot foglalni.
Persze akinek nem inge, ne vegye magára... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!