Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normalis sracokat talalni?
Figyelt kérdés
Az egyik kepet ker, a masik meg nyomorekk.. Hol talalhatok jo pasit? Majd megrendelem Wishrol...2020. máj. 31. 22:43
1/17 anonim válasza:
Ott van például az árúkereső vagy az eBay
Sok sikert😄😄
16/f
2/17 anonim válasza:
Nekem írhatnak normális lányok.
3/17 anonim válasza:
Attól függ mit takar az hogy "normális"
De ha beszélgetni szeretnél, akkor nekem írhatsz
Ha gondolod
4/17 anonim válasza:
Előben. Wishről ne rendelj még a végén hamisat kapsz.
5/17 anonim válasza:
Van egymillió olyan kérdés, hogy valaki normális lányt keres, találjatok már egymásra valahogy.
6/17 anonim válasza:
Mondjuk én normális vagyok és nem szoktam képeket se kéregetni.(csak hogy tudd léteznek ilyenek)
7/17 anonim válasza:
Bocsi, mit értesz azalatt, hogy "nyomorék"? Illetve akkor most normális, vagy "jó pasit" keresel? Mert ez a kettő nem minden esetben jár együtt (főleg, hogy az írásod alapján valószínű másképp értelmezed a jó pasit, mint mondjuk én).
8/17 anonim válasza:
Akár itt gyakorin is
Nekem írhatnak normális budapesti lányok a 17-25 éves korosztályból. A tárgyba ezt írjátok: "Wish előtt"
9/17 anonim válasza:
Mit értesz normális srác alatt? Én normálisnak tartom magam, de lehet, hogy neked extra elvárásaid vannak.
10/17 anonim válasza:
Mondanám hogy itt vagyok és vannak velem együtt páran de nem ez az az oldal ahol párt kéne keresned. Ha más nem ott a Tinder, majd én is tervezem 😂
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!