Lányok! Miért van az, hogy a normális srácokat nem veszítek figyelembe? Keresitek az álom hapsit, de nem néztek körül.
Ott van a szemetek előtt egy normális srác, aki minden megtenne értetek és nektek nem elég, pedig olykor pont, hogy azok a srácok azok, akik titeket boldoggá tudnának tenni..
Kiírtok minden szír/szar idézetet, hogy ilyen olyan srácot kerestek közbe ott van mondjuk a közeletekben és szartok rá...
Ezzel a helyzettel az a baj, hogy mindenki magát tartja normálisnak és arra érdemesnek. Beleszaladtam én is olyan normális férfiba, aki több éves távkapcsolat után sem lépett a valóság irányába, mégis panaszkodott, hogy nekem már nem kellett ő, mint normális. :D
Majd pont jó éjt puszi hangulatjelekben fogok családi életet élni, mert az a normális. :D
Első válaszoló...
Általában ez van, de ezt nem kell sajnálni...intelligencia kérdése...
Kettes válaszoló...
A normálison nem azt értem, hogy ő mondja, hanem az őszinte, becsületes férfira értettem, aki mutatja és nem száját használja...
max nyalás közbe, de az már intimitás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!