Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezt almodtam, (lent) szetintet...

Ezt almodtam, (lent) szetintetek lehetne belole egy tortenetet kihozni vagy csak szimplan nem vagyok normalis?

Figyelt kérdés
Egy lany/fiu bekoltozik egy alberletbe(Foldszintre). Es rabukkan veletlenul egy elrejtett reszre a hazban. Atmegy es elvezet egy fold alatti furcsa de gyonyoru es hatalmas helyre, a szobakba ahol jar, hatalmas kovek vannak. Kesobb kiderul hogy ezekben a kovekben emberi szervek/testreszek vannak. Ezek a kivalasztottakbol vannak, es ha osszerakjuk a reszeket letre jon a tokeletes ember.

2015. jan. 24. 14:05
 1/3 szántóvető ***** válasza:
ez nagyon jó alap egy történethez,ha kidolgozod akkor akár forgatókönyv is lehet belőle.kellenek pozitív és negatív karakterek,gonoszok,harc,vér.pl. jó lenne ha egy panzió lenne és akkor már adott a több személy aki nekiindul felderíteni az épületet.
2015. jan. 24. 14:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Agyaltam rajta egy kicsit. A panzio jo otlet. Szoval az elozmeny az, hogy nehany emberben eszrevesznek valamit. Hogy egyes reszeikben a sejtek dns-e eltero a sajat dnsuktol. Ezek az elteresek egyeznek, igy kitalaljak, hogy ezeket a reszeket osszekell illeszteni. Ez egyes emberek halalaval jar. Az egeszet egy titkos orvos/kutato csoport vegzi a fold alatt, akik fel fedezik az egeszet, harcolnak ellenuk. Ez igy nagyon nagy marhasag?
2015. jan. 25. 18:54
 3/3 anonim válasza:
nekem tetszik, szerintem klassz, írd meg :) ha elkezded, küldesz belőle? :)
2015. júl. 21. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!