Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Tegnap.. vagyis ma volt egy normális átlagos álmom. aztán az egész elkezdett egyre furább lenni. minden ember ilyen rosszindulatú volt velem (olyan emberek voltak akiket ismerek) és éreztem hogy bántani akarnak. aztán 2 lánnyal, nem tudom kik ők csak azt hogy ismerem őket sétáltam egy utcán sötétben. és emlékszem hogy azt mondtam: én be vagyok állva (szívva). és tényleg elhittem hogy be vagyok! teljesen ugyanaz az érzés volt mint a valóságban. aztán ahogy haladtunk egyre rosszabbul éreztem magam és elkezdtem mondogatni magamnak hogy sokalni fogok sokalni fogok.. most be fogok sokalni! aztán megálltam és éreztem hogy valaki fojtogat. nem volt előttem senki de éreztem hogy alig kapok levegőt és mindjárt meghalok és lökődök hátra. aztán az álomból ilyen lassan átkerültem ébrenlétbe, de nem tudtam megmozdulni. csukva volt a szemem de láttam a szobát és éreztem ahogy megfordulok de a látóterem ugyanaz maradt. minden erőmmel próbáltam mozogni de ugyanazt láttam. aztán felébredtem. utána elkezdtem sírni annyira meg ijedtem.2014. máj. 20. 15:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!