Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek normális ez?

Hollywood6 kérdése:

Szerintetek normális ez?

Figyelt kérdés
A barátnöm tavaj volt 13 es meghivott a szulinapjara.csakhogy egyedul voltam otthon, es orditozasokat hallotam, rohadtul megijedtem es nem mertem kimenni. Ugy egy ora mulva hazajottek a szuleim azzal hogy most king vannak a rendorok, hogy valaki kiugrott alólunk a 7.-röl. Utana atmentem a baratnomhoz megbeszeltuk es (most jon a durva resz)megalmodta hogy kiugrik aloluk egy stack.

2014. febr. 9. 07:46
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi nem king hanem kint es nem stack hanem srác.
2014. febr. 9. 07:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Vannak emberek akiknek vannak "képességeik".Az,hogy megálmodik valaki egy olyan dolgot ami be fog következni az is egy képesség.Én is szoktam
2014. febr. 9. 07:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Elofordul az ilyen. De nem erdemes kozbeavatkozni a dolgoknak, hiaba tudjuk mi lesz. A Sors az Sors. Nem "illik" kozbeavatkozni.
2014. febr. 9. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!