Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ebben a helyzetben a skorpió...

Ebben a helyzetben a skorpió nőnek lehetnek hátsó szándékai velem vagy tényleg ennyire szeretne összejönni velem?

Figyelt kérdés
Skorpió pasiként ismerkedtem egy skorpió csajjal. Hónapokon át először csak online, de volt néhány találkozó is. Végülis nem jöttünk össze(miattam főleg), de a lány továbbra is keresi a társaságom. Nekem persze jólesik, hogy belémzúgott, de nem akarok kapcsolatot egyelőre.
2020. júl. 14. 08:26
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Ha esetleg hal lenne, vagy bika, akkor azt mondanám hogy színtén beléd zúgott, megfogta a páratlan személyiséged és adoniszi külsőd. De mivel skorpió, így biztos csak a dáriuszi kincseidre hajt.
2020. júl. 14. 09:32
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem akarsz tőle semmit, akkor nem mindegy? Ne foglalkozz vele. Ne kelts benne hiú reményeket.

Az biztos, hogy nem egy tipikus skorpió, mert ha az lenne, akkor ennyi idő után már nem keresne, nem foglalkozna veled, a büszkesége miatt, akkor sem, ha egyébként érdekled.

Biztosan nagyon magányos, ha még az ilyen semmilyen online ismeretségnek is örül.

2020. júl. 14. 10:49
 3/4 anonim válasza:
0%
Szerintem mint minden skorpió csak figyelemre vágyik, megerősítésre, ha nem jössz vele össze majd talál valaki mást aki iránt érdeklődik, a skorpióknak mindig kell valaki akire gondolhatnak, almodozhatnak, fantazilgathatnak😊
2020. júl. 14. 17:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Hármas kommentre:

Két éve nincs szükségem senkire, nem álmodozom senkiről és élvezem.

Kérdésre pedig annyit, hogy szerintem már csak az ösztöneiből kifolyólag akarna magának megszerezni, ha már ennyit foglalkozott veled.

23 Skori fiú.

2020. júl. 23. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!