Skórpió Skórpió aszcendessel milyen ember?
Attól függ, hogy hol tart a fejlődésben.Itt jön be az önismeret, illetve annak vágya, ami ezt a kérdést is szülte.A skorpió erőket nem könnyű feladat megtanulni egészségesen irányítani, de megéri.Ehhez fel kell ismerni, és el kell ismerni azt, ami van.Ha segítségre van szükséged a témában, én szívesen állok szolgálatodra.
Addig is annyit mondanék:
A skorpió archetípus alacsonyrendű képviselőinek jelképe a Kígyó, a magasabbrendűké a Sas.
Kellemes önboncolást kívánok.:)
Nekem skorpió a nap és az aszcendens is. Mindenkitől azt kapom meg első benyomás ként, hogy póker arcom van, fagyos tekintet stb.. Vagy azt, hogy jóképű helyes és a többi, kivéve annak akinek nem jövök be. Zárkózott vagyok, sok titkom van és szeretek sok új extrém vagy élménydús élményt átélni. Változó a szerelmi életem. Régebben sok kapcsolatba kezdtem bele míg mondván rá nem találok arra az egyre. Nem vagyok haragtartó, de egy életre megszakítom azzal a kapcsolatom akiben nagyot csalódok.
Röviden..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!