Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Igaz -e ,hogy egy Skorpió...

Igaz -e ,hogy egy Skorpió tudja a legtöbb és legmélyebb szívfájdalmat okozni kapcsolatban, és szakítás terén ?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam, hogy ez a napjegy nagyon tud szeretni, de fájdalmasan nagyot tud lelkileg sebezni és szakítani kíméletlen és váratlan tud.

Nem bocsát meg senkinek és magában forralja a bosszút.

Van egy ismerősöm,őt az exe ( Skorpió ) tette tönkre, pár éve, még mindig lelki beteg miatta.

Ez vajon mennyire általános ?

2020. júl. 9. 17:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
Skorpió nő az anyám. Garantálom hogy kinyir érzelmileg.
2020. júl. 9. 17:43
 2/16 anonim ***** válasza:
31%

Van egy skorpió apám, az tönkretett, bár nem is szeretett soha.

Most van egy skorpió férjem...Eddig rendben van.

2020. júl. 9. 17:56
 3/16 anonim ***** válasza:
30%
Én skorpió vagyok. Az biztos, hogy nagyon tropára tudok tenni embereket érzelmileg, mégha nem is akarom. Írányítani akarunk, kontrollálni mindent, és igen, ha megbántanak komolyabban, már rögtön abban a pillanatban forralom a bosszút. Ennek ellenére, ha bocsánatot kérnek, annak sajnos könnyen tudok hinni, és haragtartó nem vagyok.
2020. júl. 9. 18:09
 4/16 anonim ***** válasza:
Irányítani’
2020. júl. 9. 18:10
 5/16 anonim válasza:
64%

haragtartó abszolút és , bosszúálló vagyok/voltam (mar inkább a karmara bizom a bűnhődést) ugyanakkor nagyon érzelmes, a végletekig tudok szeretni, de ha kerszetbe tesz valaki, fusson meneküljön inkább.

szerintem amennyire tud tönkre vágni embert úgy a skorpiót is ugyanannyira ha nem jobban küldik padlóra ha úgy alakul.

en nagyon nehezen heverem ki az ilyet. ha talpra állok, akkorjön a szarabb rész másnak 🤣

2020. júl. 9. 18:28
 6/16 A kérdező kommentje:
Az ismerősöm a legjobban szerette ezt a Skorpió hölgyet, mindent megtett neki,tenyerén hordozta. Aztán egy nap a hölgy szakított vele,előjel nem volt,az ok pedig, hogy valakibe látás után lett szerelmes.Összejött később ezzel a férfivel,de addig és utána is az ismerősömet lelkileg borzalmasan megalázta sokszor, mert egy ideig még muszáj volt közösen lakniuk. most ha jól tudom,a hölgy az ötödik barátjával teszi ugyanezt, a bő négy év alatt ennyi férfin lépkedett át. És senki nem tudta neki visszaadni,amit érzelmileg elkövetett ....
2020. júl. 9. 18:30
 7/16 anonim válasza:
50%
akkor nem szabad a karmara bízni ha nem hisz benne valaki. alázza vissza ha az jobb
2020. júl. 9. 18:31
 8/16 anonim ***** válasza:

Én skorpió vagyok, és sok ismerősöm is. Egyikünkre se jellemző a bosszúállás, kíméletlenség, tönkretétel, stb.

A mély érzelmek igazak. De ahhoz egy jó társ kell, aki ezt értékeli. Szóval ez se jön mindig elő.

2020. júl. 9. 18:54
 9/16 A kérdező kommentje:
Mély érzelmek? Az ismerősömnél érzelmesebb, gondoskodóbb férfit nem ismerek. Nagyon szerették egymást, és a hölgynek olyan dolga volt,mint előtte soha. És azóta sincs soha, ezt maga mondta .De állandóan jobbat akar,senki nem elég jó neki. Ez még rendben van, de aki más könnyein át akar boldog lenni, azt nem tudom értékelni.
2020. júl. 9. 19:00
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
És? Azért mert volt egy ilyen nő, akkor mind ilyen?? Ha ennyire odavagy az ismerősödért, akkor tedd boldoggá te! Vagy te vagy az 'ismerős' 😄
2020. júl. 9. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!