Honnan tudom hogy egy bak férfi szeret-e? Szakítás után milyen?
Figyelt kérdés
Sok más bolygója a bakban van így elég domináns ez a jegy nála.
Milyen egy bak férfival szakítani? Bosszú szomjas? Esetleg kimért és hideg marad?
Sokáig gyötri magát?
S egyébként miből lehet azt tudni hogy valójában mennyire szereti az embert?
2019. máj. 25. 22:52
1/10 anonim válasza:
Akit megszeret azt haláláig szereti de képes elnyoni. Üdv egy BAK férfi
3/10 anonim válasza:
A bak gyötri magát a legtovább. Képes depresszióba esni, ha elhagyják. Néha el tudja nyomni, néha meg előjön a magány. Az érzelmi élete hullámvölgy.
4/10 A kérdező kommentje:
Sokszor olyan hűvös és nehéz megertenem miért is.
2019. máj. 26. 22:44
6/10 anonim válasza:
Egyetértek. Az exem bak egy év után is képes volt azzal zaklatni, hogy nem tud elfelejteni és tudnu akarja mi van velem
7/10 A kérdező kommentje:
Miért szakítottak? Ha szabad megtudnom
2019. jún. 1. 21:28
8/10 A kérdező kommentje:
*Szakítottatok
2019. jún. 1. 21:28
9/10 anonim válasza:
Nem tudta elengendi a volt barátnőjét sem. Összejöttunk már mikor bejelentette 2 hét után, hogy még mindig az exébe szerelmes. Hiába hangoztatta mindig, hogy én mennyivel törődőbb vagyok nála meg érzi, hogy jobban szeretem nem volt képes elengendi. Ráadásul magába zárkózott. Nem éreztem, hogy igazán szeretne sosem küzdött volna értem.
10/10 A kérdező kommentje:
Értelek, köszönöm hogy válaszoltál.
2019. jún. 2. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!