Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Igaz -e ,hogy egy Skorpió...

Igaz -e ,hogy egy Skorpió tudja a legtöbb és legmélyebb szívfájdalmat okozni kapcsolatban, és szakítás terén ?

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam, hogy ez a napjegy nagyon tud szeretni, de fájdalmasan nagyot tud lelkileg sebezni és szakítani kíméletlen és váratlan tud.

Nem bocsát meg senkinek és magában forralja a bosszút.

Van egy ismerősöm,őt az exe ( Skorpió ) tette tönkre, pár éve, még mindig lelki beteg miatta.

Ez vajon mennyire általános ?

2020. júl. 9. 17:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Sógorom a férfi. És én minden ember bánatát átérzem.Főleg,ha közeli ismerős.
2020. júl. 9. 19:53
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát, ilyen részletekben inkább a saját életeddel foglalkozz.

Egyébként se tudhatod, mi zajlott, amikor kettesben voltak, sógorod se biztos, hogy ilyen szent, mint gondolod.

2020. júl. 9. 19:56
 13/16 anonim válasza:
100%

5. vagyok

ugyan ezt akartam írni h vagy te vagy az illető vagy vagyódsz utána.

HA így van akkor start van szerezd meg magadnak. talán boldoggá tudod tennu

2020. júl. 9. 19:56
 14/16 anonim ***** válasza:
3 vagyok, aki lepontoz az mit érez? Ezt sosem értettem, most rám ezek igazak, és leírtam, ebben mi volt hasztalan?? Nem mindenki egyforma.
2020. júl. 9. 20:10
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt lehet tönkretenni, aki hagyja magát és aki lelkileg gyenge. Nem vagyok senki játékszere. Tudom mit érek. Amúgy skorpió a főnököm és az öcsém, úgyhogy jól ismerem őket, de simán lepereg rólam a manipulációjuk.
2020. júl. 9. 23:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Igazából ez igaz, én skorpió vagyok bár nem direkt de mindég olyant szoktam mondani hogy kiborulnak amikor megmondom nekik ami az igazság mert pont olyanra tapintok rá. Az is igaz hogy haragtartó vagyok és csináltam már olyant amikor megharagudtam valakire hogy hát szerintem ha megtudta volna nem lett volna boldog. Amúgy azt mondják a skorpiók azért ilyen jók ebben mert bele látnak az másikba hogy mivel szúrhatnak az ember legfájdalmasabb pontjába.
2020. júl. 15. 03:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!