Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vajon megbanta a szakitast a...

Vajon megbanta a szakitast a Szuz pasim?

Figyelt kérdés
Minden szep es jo volt. Egy nap nem jelentkezett es ereztem azt akarja, h vege legyen, igy ra is kerdeztem. Igazam volt. Irta sajnalja es nem akar elvesziteni, legyunk baratok. Nem reagaltam semmit. Hivogatni kezdett. Reszemrol semmi. Masnap annyit irtam felejtsen el, megmondtam ha ilyen lesz, tobbet nem hall felolem. Aznap ejjel hivni probalt es azt irta "hianyzol". Mire szamitsak? Kuzd meg majd ertem/ertunk? Akarja h megis egyutt legyunk?

2019. jún. 20. 09:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

...és most azt várod, hogy kaparjon?

Eddig se nagyon nyűgözted le. Miért változna ez attól, hogy bohockodsz vele?

Már a kérdés feltevése is azt igazolja, hogy Te se akarsz tőle igazán semmit. Akkor?

2019. jún. 20. 09:41
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

Ha szűz megértem hogy nem akar veled lenni.

Ha te akarnád ezt , akkor már nem lenne szűz.

Részedről ez egy hülye nyavalygás csak.

2019. jún. 20. 10:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Gondolom Szűz csillagjegyűre gondolsz? Nos, és is Szűz csillagjegyű vagyok. Soha nem szakítunk ok nélkül. Az, hogy írtad, hogy minden szép és jó - ez valószínűleg a Te oldaladról volt így, Te láttad/érezted így. Mire mi eljutunk a szakításig, kismilliószor jelezzük, hogy valami nem oké, sőt, általában segítséget is kérünk a másiktól. Én úgy gondolom, hogy mi magunk nagyon ragaszkodóak vagyunk, de ha egyszer úgy döntünk, hogy vége, akkor vége. És pláne nem fogunk könyörögni, vagy meggondolni magunkat, lévén, hogy a szakítás időpontig (ha ezt a másik nem is vette észre, vagy nem akarta észrevenni) próbáltuk menteni a kapcsolatot! Sajnálom Kedves Kérdező, de én nagyon meglepődnék, ha másképp lenne. De persze függhet sok minden mástól is, a csillagjegy nem minden.
2019. jún. 20. 10:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Szintén szűz jegyű:

Mire odáig jutott,hogy szakítani akar,valószínüleg nagyon jól megrágta már magában a dolgokat.Ha velem ezek után még játszmázni kezdenél ilyen idióta módon,egy ideig még "dafke" próbálkoznék,aztán szépen lassan leépítenélek magamban.Egyébként meg szánalmas,hogy tényleg azt várod,hogy kaparjon érted.Te semmit nem akarsz tenni a kapcsolatért? Ha nem,akkor mondd meg neki kerek perec,ne szórakozz vele ezekkel a hallgatásokkal.

2019. jún. 22. 10:41
 5/8 A kérdező kommentje:

Bocsanat, ha nem volt egyertelmu a leiras alapjan a tortenet.

Mindent megkapott tolem, nem volt olyanrol szo, hogy barmit rosszul csinalnek. Sot.

Neki a sajat demonjaival kell megkuzdenie, ez a problema. (Eleg osszetett a dolog, nem szeretnek most belemenni)

De a lenyeg, hogy nem a kapcsolatunkkal van a gond, sot.

Nem jatszok vele, de azt hiszem, nekem is lehet okom arra, hogy megbantva erezzem magam.

A belso szorongasa, felelmei nagyobbak-e vagy nem enged engem el... Talan inkabb ez volna a kerdesem. Mert nem a kapcsolattal van a problema. Az a baj, hogy a kapcsolatunk tokeletes, es tudom, ez most butan hangzik, de nyilvan mivel nem tudjatok a reszleteket, igy nehez megerteni az egeszet.

Az elet mas teruletein vannak a problemai, amikre szinte nincs is megoldas, es ez kesziti ki teljesen.

2019. jún. 23. 07:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Olyan divatos lett ez a kifejezés...mindelhol így írják...

"Neki a sajat demonjaival kell megkuzdenie, ez a problema."

Mi ez a saját démon?Alkohol, káb.szerfüggő?

Miért nem lehet magyarul írni?

2019. jún. 23. 09:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj Kedves Kérdező, de jómagam sem tudom értelmezni ezt a "saját démon" kifejezést. Nálunk ilyen nincs. Problémák vannak, nehézségek vannak, és általában egyedül megoldjuk. Egyébként jó tanácsként: mi lenne, ha struccpolitika helyett felvennéd neki a telefont? Minden jóérzésű embernek rosszul esik, ha valaki ilyen formában "semmibe veszi". Állítólag szereted, nem? Vajon ilyen helyzetben is? És ezt ő is tudja? Mert azok alapján, hogy ilyen formában teszel rá, hidd el, nála nem így jön le. Sokkal egyszerűbb lenne felvenni neki a telefont, netán felhívni és megkerdezni, hogy mi a baj és segíthetsz-e.
2019. jún. 23. 13:40
 8/8 anonim válasza:
5/7 Tudom és értelek miről írsz. Detto
2021. dec. 12. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!