Vajon megbanta a szakitast a Szuz pasim?
...és most azt várod, hogy kaparjon?
Eddig se nagyon nyűgözted le. Miért változna ez attól, hogy bohockodsz vele?
Már a kérdés feltevése is azt igazolja, hogy Te se akarsz tőle igazán semmit. Akkor?
Ha szűz megértem hogy nem akar veled lenni.
Ha te akarnád ezt , akkor már nem lenne szűz.
Részedről ez egy hülye nyavalygás csak.
Szintén szűz jegyű:
Mire odáig jutott,hogy szakítani akar,valószínüleg nagyon jól megrágta már magában a dolgokat.Ha velem ezek után még játszmázni kezdenél ilyen idióta módon,egy ideig még "dafke" próbálkoznék,aztán szépen lassan leépítenélek magamban.Egyébként meg szánalmas,hogy tényleg azt várod,hogy kaparjon érted.Te semmit nem akarsz tenni a kapcsolatért? Ha nem,akkor mondd meg neki kerek perec,ne szórakozz vele ezekkel a hallgatásokkal.
Bocsanat, ha nem volt egyertelmu a leiras alapjan a tortenet.
Mindent megkapott tolem, nem volt olyanrol szo, hogy barmit rosszul csinalnek. Sot.
Neki a sajat demonjaival kell megkuzdenie, ez a problema. (Eleg osszetett a dolog, nem szeretnek most belemenni)
De a lenyeg, hogy nem a kapcsolatunkkal van a gond, sot.
Nem jatszok vele, de azt hiszem, nekem is lehet okom arra, hogy megbantva erezzem magam.
A belso szorongasa, felelmei nagyobbak-e vagy nem enged engem el... Talan inkabb ez volna a kerdesem. Mert nem a kapcsolattal van a problema. Az a baj, hogy a kapcsolatunk tokeletes, es tudom, ez most butan hangzik, de nyilvan mivel nem tudjatok a reszleteket, igy nehez megerteni az egeszet.
Az elet mas teruletein vannak a problemai, amikre szinte nincs is megoldas, es ez kesziti ki teljesen.
Olyan divatos lett ez a kifejezés...mindelhol így írják...
"Neki a sajat demonjaival kell megkuzdenie, ez a problema."
Mi ez a saját démon?Alkohol, káb.szerfüggő?
Miért nem lehet magyarul írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!