Milyenek a vízöntők?
Különc, őrült,néha antiszociális, szabadságszerető, aki papucsot akar faragni belőle az rossz helyen kopogtat, szeszélyes, minden lében 2 kanál,szeret a középpontban lenni, vidám, barátkozó, megbízható, segítőkész, jófej, humoros, imádnivaló...ezek az exem tulajdonságai aki szintén vízöntő :)
23/L
én is vízöntő vagyok :)
és rám is mindig azt mondják más világon élek :D ezekszerint ufó vagyok :D
azt mondják rám:
szeretek társaságba lenni szóval nem vagyok otthon ülős
ha már társaság akkor a közepe vele,hangulatot turbózni
emelett visszafogott vagyok
félénk de mégis nagy szájú
szeretek belevágni új dolgokba de csak ha előtte alaposan megnéztem előttem lévő túl élte el :D
ergo csak párom után mertem fültágítót csináltatni és pc-t, bár a tetkóm nekem egy nappal előbb készült mint neki :D
sokan mondták aztis hogy gondolkozásom az más világ :D
felfogásom is :P
ilyeneket szoktak mondani..
és emelett a bikákkal elég nehezen jövök ki (párom is bika pedig :D )
nyilasok megértőek..
szüzek meg állandóan ellen vannak :D
Én is vízöntő vagyok.
Rám azt mondják rettentő komoly vagyok, a más világ rám is igaz, én otthon ülős fajta vagyok...ha hangulatot csinálok akkor az csak az iskolában baráti körben történik meg...
00.21
Rakkal, halakkal jon ki?
Honnan veszed? Azert mert a viz benne van a vizontoben? Mi nem viz jelek vagyunk, hanem levego! Tehat " idealis" kornyezet a merleg, ikrek. Na, de a konyv szeritn. Igaz, bikakkal valahogy sehogysem jovok ki.
Mi az, hogy honnan veszem; logikus, nem? A vízöntő önti a vizet, a halak meg a rák szereti a vizet, sőt, szöksége van rá.
00:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!