Nem,a bikának a bolygója a Vénusz,ami szerelmet szimbolizálja.Még mindig nem csak egy jegyed van,ha nem egy chartod.
2020. jún. 3. 22:10
3/10 anonim válasza:
Bika nő. Ez jó.
2020. jún. 3. 22:29
4/10 anonim válasza:
"A párzási inger kiváltásában a bikánál meghatározó szerepet játszik a fordított U alak (tehénhátsó), a mellkasi mechanikai inger, a szexferomonok és az ún. vomero-nazális szerv (Jacobson-szerv), amely az embernél kissé elcsökevényesedve, de szintén megtalálható. A tehenek részérõl a szexuális magatartásformák közé tartozik a gyakori vizeletürítés, a hátpúpozás, illetve az egymásra ugrálás. Ugyanakkor a bikáknál jól megfigyelhetõ jelenség a felhúzott szutyak (Flehmen-rekció) (5. kép) és az ezzel együtt járó fokozott szaglászás."
Nem, szerintem felhúzott szutyakkal csak úgy tapadnak rájuk a tehenek.
2020. jún. 3. 22:33
5/10 anonim válasza:
Rám igaz, az adott jegybe tartozva. De még nem jutott eszembe a horoszkópot okolni ezért. :)
2020. jún. 4. 00:03
6/10 anonim válasza:
Két fajta bika ismerősöm van: az egyik akiket szétszed a másik nem és konkrét rajongótáboruk van. A másik meg aki a kutyának sem kell (van köztük nagyon szép és kedves lány is!). Nem hiszem, hogy ez attól függ milyen jegye van az embernek.
2020. jún. 4. 00:32
7/10 anonim válasza:
A "bika nő" az a tehén?
2020. jún. 4. 05:03
8/10 anonim válasza:
Utolsó.
Az, de a sok fanatikus, aki egy áltudomány alapján rendezi be az életét és ítél meg más embereket, ezért le fog téged pontozni. Hiába, az igazság fáj.
2020. jún. 4. 12:02
9/10 anonim válasza:
Bika vagyok. Egy sokéves kapcsolat, szerelem lezárása után fél éven belül rám talált az új szerelem, amiből aztán házasság lett. Az elmúlt 15 évben összesen fél évet voltam szingli.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!