Szerintetek annak hogy sokan prostituáltnak állnak lehet az az oka hogy sok a magányos férfi akik nem találnak maguknak párt?
Jajj megint itt egy tipikusan elkeseredett férfi, akinek semmi nem jutott az életben, és a nőket hibáztatja.
Nem, egyáltalán nincs sok k--va a világban, a normális életet élő nőkhöz képest. Ha egy pasi kicsit is élelmes talál magának nőt. Öcsém pl egy olyan osztályba jár, ahol 1 pasira 7 csaj is jutna. És egyik sem prosti. Az én szaktársaim között és a munkahelyemen sincsenek prostik. Na, nehéz volt az okfejtés?
Fordítsuk meg, manapság a nőknek nem könnyű egy normális férfit találni. Itt vagy pl te. Már az írásodból süt hogy egy elkeseredett balfék vagy, milyen nő kötne ki így melletted, de komolyan. Az én barátom ha nem volt is állandó barátnője, mindig talált magának valakit, kb sose volt szingli. És nem fizetett érte. ;) Ez a világ tele van nőkkel, akik csak egy olyan férfit akarnak akivel boldogan élhetnek, és mind szingli. Nem a prostik hibája hgy nem találsz csajt, hanem hogy béna vagy sajnos.
És mit zavar ez téged?
Lehet, hogy jól megél egy prosti, de szerintem nem is lehet könnyű meló a sok degenerált, perverz, büdös, lelki nyomorék és pszichopata kis virslijét élvezni és pár rongyért cserébe testileg-lelkileg tönkre menni.
Igen, szerintem is a csak a pénz miatt csinálják, mert azért kvára nem mindegy, hogy valaki 12 órát szop egy gyárban szalag mellett, vagy 20 perc alatt megkeresi a heti fizuját.
És amíg van rá kereslet, addig senkinek sincs joga elítélni egy prostit se, mert az a pasi, aki ezt igénybe veszi, az ugyanolyan szinten áll... és erre a magány nem mentség.
Egyszerűen csak nem akar sok pali energiát fektetni egy normális párkapcsolat kiépítésébe és fenntartásába, de lehet nem is lenne képes rá.
Ez esetben viszont fogja be és fizesse meg azt, amit meg tud vagy tartson kutyát.
"nem mondtam ilyet hogy a prostik hibája lenne hogy nem találok nőt.Épp az,hogy nem a prostiké,hanem a sok beképzelt hülye tyúké"
Na, amíg nem tiszteled a nőket, addig nem is érdemled meg őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!