Szerintetek annak hogy sokan prostituáltnak állnak lehet az az oka hogy sok a magányos férfi akik nem találnak maguknak párt?
"Tisztelem a nőket de csak a normálisakat.Bár nekem nem nagyon sikerül olyannal megismerkedni csak beképzeltekkel még elmebetegekkel."
Akkor viszont túl magasak az elvárásaid!
Írj pl.egy 100 kilós nőnek, garantáltan nem lesz beképzelt. Ja, hogy az nem kell. Akkor viszont még gyúrnod kell a plázacicákhoz....
Eleve rossz az alap feltételezés. Nem állnak sokan prostinak. A teljes népességhez képest extrém kevesen.
Most rákattintottam egy ilyen oldalra, Budapest vonzáskörzetében 680 fő hirdet. Debrecenben 59. Győrben 61. Miskolcon 35. Ezek nagyobb városok.
Nyilván ez nem teljes létszám, de ha a közel 10 milliós népességre 2000 főt számolsz, az is csak 0.02%.
"ismertem már olyan nőt aki 100 kiló volt és el volt szállva magától"
Ha szerinted mindenki ennyire el van szállva magától, akkor elképzelhető, hogy inkább te vagy magadtól elszállva - ezen is gondolkodj el, mert olyan nincs, hogy mindenki rossz, csak te vagy helikopter!
"Én jó vagyok ez biztos.Természetesen nem mindenki beképzelt"
Hát, igen. Valóban nem mindenki ilyen beképzelt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!