Miért találják ki sokan itt, hogy a 170 cm magasságú férfi alacsony?
Én 171 cm vagyok, a legjobb barátom 165 cm, egy másik haver 168 cm. Mindhármunknak van barátnője, sőt a legalacsonyabb srác most vesz feleségül egy 170 cm magas gyönyörű nőt. Mindkét barátom jó kiállású, magabiztos, van dumájuk. Nem félnek odamenni a nőkhöz akik bírják is őket. Az igaz, hogy saját fülemmel hallottam hogy egy 10-es csaj azt mondta a barátnőinek a haverra, hogy olyan kis cuki aranyos és vihorásztak, de aztán simán lefeküdt vele! Mert fériasak és magabiztosak! Egy remegő lábú, picsogó férfin mit egyen egy nő? Ha már alacsony, kompenzálja valamivel, hogy a nő megláthasson benne valamit, hívja fel magára a figyelmet! Már alapból is idegesítő nekem is, hogy a sok komplexusos idióta miatt sajnos a nők alapból önbizalomhiányosnak hiszik már az alacsonyabb férfiakat! Viszont amikor bedobom magamat annál nagyobb a wow-faktor, nem is gondolják rólam, hogy ilyen vagyok!
Mit kell ezen picsogni állandóan? Most mondjam azt, hogy “jaj csak 15 centi ez kevés a nőknek” aztán közben már megvolt 26 csaj életemben és egyik sem volt csúnya? Ja és panasz sem volt sem akkor sem utólag.
Mert komplexusos, kis pötsű senkik, akiknek kell valami indok, amivel megmagyarázhatják maguknak, hogy miért nincs csajuk!
Ilyen mondvacsinált okok, hogy:
- Alacsony vagyok.
- Nincs kocsim.
- Nincs havi 3M fizum.
- Kicsi a 17 centis farkam.
- Ronda az arcom, mert Rájengoszligé szebb.
- Mindenki elutasított, és már 34 éves vagyok. Pedig próbálkoztam lányoknál, de mindegyik elküldött. :( (Ja, mind a 2.)
180 centis nő vagyok. Nálam nem opció, hogy sokkal alacsonyabb sráccal járjak. Szerintem ezt tiszteletben lehet tartani mindenkinek.
Egyébként azt ne hidd, hogy csak a pasik kapják a savazàst a magasság miatt.
Rengeteget kaptam én is nőként a magasságom miatt. Ez ilyen. Nem mi választjuk mekkorák legyünk.
Egyébként lehet, hogy én alacsonynak tartalak, de rengeteg nőhöz képest magas vagy. Minden viszonyítás kérdése.
😀
Te nem csak alacsony vagy, de nagyon beképzelt, borzalmas stílusú pattogó labda is. Ha nem foglalkoztatna komolyabban ez a téma, nem akarnád meggyőzni a fél világot, hogy te nem vagy alacsony, maga vagy a főnyeremény.
A jó bornak nem kell cégér. Biztos ismered.
Mert tény, hogy alacsonyak.
Az is tény, hogy az alacsonyságukhoz negatív személyiséget és egyéb tulajdonságokat társítanak, bár nem ritkán jó okkal.
Vannak ilyen magasságú haverjaim, ismerőseim és munkatársaim és nekiknis baratnőjük. De nekik azért érezhetően nehezebb volt elérni, kevesebb opciójuk volt, jobban oda kellett tenniük magukat.
Tény, hogy vannak köztük túlkompenzáló, irritáló komplexus gombócok.
De ha #7 kivétel nélkül minden alacsony férfiban
"170 centivel ne nevezzétek magatokat férfinak.
Minden alacsony ember, akit eddig ismertem, komplexusos, nagyképű alak volt."
ezt látja, akkor az már ő rosszindulatát minősíti, ezt akarja szándékosan látni.
Egyébként kérdező, ezt túltoltad, érződik belőle a kompenzálási vágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!