Nekem az ikrek helyett jobban tetszenek a bika jegyűek.
Ez 3 a legszebb: bika, mérleg, skorpió.
2020. jún. 11. 19:21
14/20 anonim válasza:
Mert a mérleg és a skorpió nagyon adnak a külsejükre.
A mérleg megfelelés kényszeres, a skorpió pedig tisztaságmániás.
2022. jún. 7. 20:42
15/20 anonim válasza:
Én mérlegként írom, ha bejönnek neked az ikrek, mérlegek és a skorpiók, arra ügyelj, hogy ne tünj unalmasnak, hanem mindig legyen benned valami egyedi érdekesség. Mert különben az ikrek és a mérleg meg a skorpió olyan hamar rád unnak, hogy csak pislogsz.
Ez a 3 jegy eléggé minőség válogatóak.
Én még mérleg vagyok és a minőséget mindig mindenben megválogatom, a skorpióról szintén tudom, hogy neki is nagyon számít a minősége mindennek.
2022. jún. 8. 00:07
16/20 anonim válasza:
Én mérleg vagyok *
Na 🙂😂
2022. jún. 8. 00:09
17/20 anonim válasza:
Én ikrek férfi vagyok és egy mérleg nő tetszik, de már akkor férjnél volt, mielőtt megismertem volna.
2023. febr. 16. 16:18
18/20 anonim válasza:
Mérleg igyekszik stabilan pontos lenni és persze precíz lenni. Az Ikrek sem hagyja ám magát kiközösíteni, szeret kis dörzsölt lázadó lenni. A Skorpiónak ilyen feltünési visszketekségei vannak, mindenből szeret versenyt csinálni és nem vár arra, hogyha valaki megbántja, majd a SORS vissza adja neki. Nem a Skorpió erre nem vár, hanem ő akar bosszút állni máson.
2023. febr. 17. 00:50
19/20 anonim válasza:
De a rákok se rondák egyébként :)
2023. febr. 25. 00:37
20/20 anonim válasza:
Rák nők, bika nők és skorpió nők majdhogynem a legszebbek.
De még az iker lányok és a mérleg nők is jó bőrű nők, meg még picit a nyilas nők is elmennek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!