Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen lehetek szerintetek?

Milyen lehetek szerintetek?

Figyelt kérdés
Ikrek a horoszkopom, az aszcendensem skorpio, es a hold jegyem kos. sok helyen lattam az ilyesfajta kerdeseket, igyyyy engem is elfogott a kivancsisag... lassan 17 leszek

2020. máj. 4. 08:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Beszédes, bosszúálló, lobbanékony.
2020. máj. 4. 13:05
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
Hát ha hiszel ebben akkor ezekből csak ennyit lehet megállapítani hogy naiv vagy. Ha nem hiszel benne akkor még nem késő a buták útjára lépni úgyhogy jobban játsz ha kerülöd ezt a témát
2020. máj. 4. 17:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Kedves Kettes, egyreszt nem ez volt a kerdes, masreszt nem tudom miert faj neked ennyire hogy kivancsisagbol erdekel ez a tema, de ha ezzel problemad van, ne szolj hozza, nem neked szantam pusza:)
2020. máj. 4. 19:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem fáj hogy kíváncsi vagy. Ezért yírtam hogyhogyha nem hiszel benne akkor még nem késő visszafordulni a hülyeség felől
2020. máj. 4. 20:06
 5/10 A kérdező kommentje:
koszi hogy figyelmeztetsz, de nem kell felteni hogy belepek ebbe a "szektaba". szerintem erdekes hogy valaki eszerint eli eletet (amivel amugy teljes mertekben nem ertek egyet, es tudnek en is mondani egy-ket szot), de csak kivancsi voltam hogyha ezeket az "adatokat" megadom magamrol (napjegyem, holdjegyem, aszcendensem) mit fog masoknak ez elmondani:)
2020. máj. 4. 23:15
 6/10 anonim ***** válasza:
#1 elmodta.
2020. máj. 5. 09:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
60 évig nem hittem a horoszkópban. Most sem hiszek, de az tény, hogy különböző időszakokban született emberek tulajdonságai egyfajta séma szerint csoportosulnak. Nem tudom, hogy a terhesség alatti fényviszonyok, a bélflóra változása, vagy mi okozza, de az tuti, hogy nem a csillagok állása.
2020. máj. 5. 16:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom én az érdekes helyett inkább azt mondanám hogy szomorú vagy káros ez alapján élni az életed. Sehova nem vezet az ha minden embert beskatulyázol az alapján hogy mikor született, ahelyett hogy megismernéd őket és megtapasztalnád személyesen hogy milyenek is ők.

Például vannak akik bizonyos csillagjegyű emberekkel semmi féle képp sem jönnének össze csak mert a horoszkóp azt mondja hogy nem jó párosítás és lehet emiatt a hülyeség miatt szalasztják el életük lehetőségét. És ez csak egy példa a sokból hogy miért káros ez a hóbort

2020. máj. 5. 18:52
 9/10 anonim ***** válasza:
#7 amit írsz az szimplán nem igaz. Van egy ismerősöm aki nem egészen 1 nappal utánam született és szinte minden téren egymás ellentétei vagyunk
2020. máj. 5. 18:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Emberi
2020. máj. 28. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!