Oroszlán nő (23) és skorpió férfi (23) milyen párost alkotnak? Hosszútávon működik? Esetleg többszöri újrakezdés működhet?
Figyelt kérdés
2020. máj. 5. 12:30
2/6 anonim válasza:
Többszörösen működhet, jobbra-balra, sőt átlósan is én oroszlán nő vagyok szval tudom!
3/6 anonim válasza:
Ez nem azon múlik hogy mi a horoszkópotok hanem hogy mennyire szeretitek egymást, mennyire érzitek jól magatokat a másikkal stb. Ha ez alapján akarsz párt választani hogy mi a horoszkópja akkor ne csodálkozz hogy nem fogsz rendes párt találni magadnak.
4/6 Barnessi válasza:
Ha ez segít, most leszünk 6 éve együtt és augusztusban lesz az esküvőnk. Nagyon jól tudunk egymással beszélgetni és ha vannak is sertodesek, pillanatok alatt kibékülünk. A szex meg prémium kategória, de nem hinném hogy ez a csillagjegynek köszönhető. 24/F (a párom 25)
5/6 anonim válasza:
Én Bak-Halak vagyok, párom Bak-Bak. (A második az aszcendens.) Papírforma szerint ez így nem működne, mi meg olyan harmóniában élünk évek óta, mint senki mással. Ennyit az asztrológiáról.
6/6 anonim válasza:
Azzzzztak*va... Nagyon magas lehet az érzelmi intelligenciája annak, aki azt hiszi, hogykét születési dátumtól függ a kapcsolat milyensége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!