Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit gondoltok két skorpió...

Mit gondoltok két skorpió horoszkopú kapcsolatárol?

Figyelt kérdés
Azokhoz szolnék akik legalább picit is hisznek a horoszkópokban. Én nem ez alapján irom az életem, de hiszek benne ugyanis nagyon sokszor tapasztaltam hogy 10/9 dolog illik rám vagy amit pl neten irnak 10/8szor megtörtént

2020. ápr. 27. 04:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Skorpió, és Skorpió között is lehetnek különbségek - mondom ezt úgy, hogy nekem is ez a csillagjegyem. Ugyanis nem mindegy, hogy az időszak (amettől-ameddig tart) elején, közepén, vagy végén születtél.

DE általában kijönnek egymással, csak eléggé heves, és szenvedélyekkel teli kapcsolat lehet az, ha két Skorpió jön össze. Talán a hasonlóság miatt könnyebben kezelik egymást.

2020. ápr. 27. 08:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Huh hát mi a párommal néha eléggé ki vagyunk egymáson.. pedig nagyon hasonlítunk . Hát ilyen ez 😅
2020. ápr. 27. 09:09
 3/7 Tak ***** válasza:
Zsigeri páros bárki bármit is mond.De valóban csak kétféle skorpió létezik,mégpedig a két véglet.Azt kell tudni,hogy két uralkodó típus vagy két duzzogó soha nem lesz csípőből jó páros.Csak az ellentéteknek lehetnek hosszútávú jövőképük,nyilván így sem egyszerű a mindennapok megoldása.Azt gondolom,hogy a nők okosabbak,nem?
2020. ápr. 27. 16:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Huuh hát mi akkor fogalmam sincs milyen teremtmények vagyunk.. mivel uralkodni és duzzogni is nagyon szeretünk hogy ugy mondjam 😂 Tényleg sokat veszekedtünk pár honappal ezelőtt de kezdünk jol meglenni. 1éve és 3honapja vagyunk együtt.
2020. ápr. 27. 18:41
 5/7 Tak ***** válasza:

Azt kell megtanulni,hogy adni kell önzetlenül,hogy kaphass.És ez a párodra is igaz.Valami szoba vagy bejárati dísszel kell emlékeztetni egymást erre,például:hogy ha szeretsz,akkor nem kérsz számon,nem duzzogsz,nem vetsz meg,nem akarod hogy sírjak naponta,nem bántasz meg egy olyan pillantással amibe a kutya is beledöglene,ilyesmi...Szem magasságban,üveg előlap nélkül,akár egy gyermekkel közösen rajzolt-írt kép is lehet,mert annak nagyobb az ereje(omg mit fecsegek).Gyerek színezheti a keretet a szöveg körül.Találj ki valami szívszaggatót,az működik sok éven át.De Feng shuizhatsz is,akkor meg a bejárattal szembe egy tükör,tudod.

És ne higgy a kételkedőknek!A remény a gyengék mentsvára.

2020. ápr. 27. 20:13
 6/7 A kérdező kommentje:
5ös köszönöm szépen a válaszod, igazábol én mindig probálkozom de ő nem valami türelmes velem és ebből adódnak a viták.
2020. ápr. 27. 23:01
 7/7 Tak ***** válasza:

Csak nyugodtan mondd meg neki,hogy azért van öt ujja az embernek végtagonként,hogy legyen egy középső.

Amit kínál az élet azt nem fogadja,csak bukhat az üzleten,nézzen körbe.Nem véletlen a pozitív gondolkodás népszerűsége világszerte.Aki bölcsnek és többnek érzi magát,az kapja a nagyobb pofont,és nem látszik előre hogy mikor.

2020. ápr. 29. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!