Miért Ikrek és mérleg meg skorpió legszebbek?
Van benne valami, szerintem a skorpió, rak, mérlegek a legszebbek/helyesebbek.
Ahany ilyen jegyut lattam egy se volt csúnya, nyilvan nem asztrológia alapjan kell ezt nezni stb,de attol ezek a tapasztalataim 😃
Nonszensz. Akkor mindenki szép, aki X hónapban született? Ilyen nincs. Nem ettől függ.
Pl. az ismerőseim között, családban, barátok között is vannak többen, akikkel egy hónapban születtünk, és teljesen mások vagyok.
Egyrészt nem a horoszkóp határozza meg hogy ki milyen szép, másrészt meg a szép egy relatív fogalom. Lehet hogy aki számomra gyönyörű, az számodra ronda.
Ennyire ne legyél belebuzulva a horoszkópba mert semmi jelentőssége nincs
Ez relativ:)
Szerintem a skorpiok nem szepek, hanem kisugarzasuk reven vonzoak. A szemuk na az szep:)
A merlegek sem szepek hanem szeirntem is inkabb bajosak harmonikusak:)
Az ikrek jegyuekrol meg altalanossagban sem tudom azt mondani hogy szepek nem az a jellemzo. Inkabb csinosak :)
Az en izlesemmel szerintem a bika rak es a halak es nemely esetekben a szuz jegy is szep altalanossagban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!