Azoknak akik hisznek a ezotériába!?
1.Miért vonzódnak a oroszlán nők a skorpió pasikhoz
2. Miért olyan unalmasak a bakok
3. Mi a véleményed a vízöntő pasikról
4. Mivel lehet kitriblizni egy érzékeny sértődékeny hal nőt
1. Mert mindketten a szex mesterei.
2.Nem mindegyik az, bár tény, hogy nehezen tudják elengedni magukat.
3. Szélcsap típusok
4. Nem tudom mit jelent, hogy “:Kitriblizni”, de egy Halakat, ha érzékeny és sértődékeny is, jobb messzire kerülni.
"de egy Halakat, ha érzékeny és sértődékeny is, jobb messzire kerülni."
Baromi bölcs dolog, egy újabb módszer arra, hogyan kategorizáljuk és kerüljük embertársainkat. Érdekes, én azt hittem, az ezosok, "spirituálisak" azt hirdetik magukról hogy nyitottak és szellemileg magasabbrendűek mint a "buta átlagember"...de persze, ítéljetek meg mindenkit a nem létező csillagjegye alapján...
Kérdező: EzotériábaN, és az egyébként egy nagyon tág fogalom, te asztrológiát/horoszkópot akartál írni. Nem ártana ismerni is a fogalom jelentését, ha már használód.
jó, még egy nyelvtani korrekciót is kaptam.
ha nem hiszel benne, nincs mit itt keress köszi
Kérdező: nem kell nagyon hangosan hirdetni, ha buta vagy.
Végre kaptál egy értelmes választ, és pont ez nem tetszik neked?
Elég hálátlannak tűnsz.
1. nem vonzódnak. Lehet van rá példa de nem mondhatod ki mindegyikükre mert ez nem így működik
2. nem unalmasak a bakok. Van aki unalmas van aki nem. És amúgy is az unalmas az szubjektív dolog, lehet valakinek valami unalmas de egy másik személynek ugyan az tök érdekes és izgalmas
3.Semmi, nem ismerem őket. Egyet ismerek de nem az összeset és továbbra sem ugyan olyan minden vízöntő tehát nem lehet véleményt mondani az összesről
4. ugyan azzal a módszerrel amivel bármilyen sértődékeny nőt, legyen akár hal, vízöntő, nyilas stb. Mert nem ezen múlik továbbra sem
Nagyon szívesem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!