Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyenek novemberi nyilasok...

Milyenek novemberi nyilasok mint decemberiek?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Mind kettő ugyan úgy ember abban megegyeznek. Tulajdonság szempontjából nem valószínű mivel minden ember másmilyen, független attól hogy melyik hónapban született. Én decemberi nyilas vagyok és van 5-6 másik decemberi nyilas ismerősöm és mindenki teljesen más személyiség, más érdeklődési körrel, viselkedéssel stb.
2020. ápr. 14. 11:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A teljes születési képletet kell nézni. Nem mindegy, mi a holdjegy, aszcendens, milyen viszonyban állnak stb
2020. ápr. 14. 11:13
 3/4 anonim ***** válasza:
50%

Csak egy kis személyes tapasztalatot tudok írni.

Exem decemberi nyilas volt én november végi vagyok.

Sokkal okosabb, raffináltabb és szabadabb volt nálam.

Engem, egy másik nyilast képes volt úgy manipulálni, hogy szabadnak és kiegyensúyozottnak éreztem magam mellette, miközben csak néhány alapelvét kellett betartanom.

Aztán gyereket szült egy milliárdos vízöntőnek, és itt ért véget az évtizedes románcunk.

2020. ápr. 14. 12:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Már magának a kérdésednek sincs értelme... nem tudom hogy lehetne rá érdemleges választ adni.

"Milyenek novemberi nyilasok mint decemberiek?" Hogy mivan? :D

2020. ápr. 19. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!