Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a kos novemberi szerelmi...

Lencsilány14 kérdése:

Mi a kos novemberi szerelmi horoszkópja?

Figyelt kérdés
14l

2012. nov. 7. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Pocsék.

[link]

2012. nov. 7. 16:27
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Soha nem fog intelligens párt találni, mert olyan hülye hogy hisz a horoszkópban.

24/F

2012. nov. 7. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:
17/F
2012. nov. 7. 16:33
 4/7 anonim ***** válasza:
28f
2012. nov. 7. 21:30
 5/7 A kérdező kommentje:
DE JÓÓ hogy ide csak ien unatkozó emberek írnak!! :((
2012. nov. 7. 21:46
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Meg ilyen gyerekek, akik nem tudják, hogy a horoszkóp csak egy hülyeség.
2012. nov. 7. 22:12
 7/7 anonim válasza:

Miért baj, hogy hisz a horoszkópban? Ha idősebb lesz és lesz tapasztalata, akkor majd nem hisz ennyire benne (talán), de én pl. még mindig szoktam olvasgatni, de ettől még nem vagyok fanatikus és szerintem ő sem az. Szerintem szerelmes vagy szerelemre vágyik és ezért kérdezi, nem pedig azért, mert fanatikus. Aki nem volt még 14 éves lány, az szerintem ne nagyon reagáljon erre..

Ezt találtam:

"Ha párkapcsolatban élsz: Add meg a szerelmednek mindazt amire szüksége van ezen a hétvégén. Ez lehet, hogy nem pont ugyanaz, amiről azt gondolod, hogy kell neki. Most a sok csillogó külsőség helyett egy kis csendre és befelé figyelésre vágyik, és arra, hogy magában is elgondolkodhasson az elmúláson és az eddigi veszteségein, hogy aztán vasárnapra ismét mosolyogni tudjon.

Ha csak keresed a szerelmet: Hagyd, hogy ez a hétvége az emlékezésről, a múltadról szóljon. Figyelem, ez nem jelenti azt, hogy bele kellene ragadnod a múltba, vagy szomorú nosztalgiát kellene érezned! időnként azonban érdemes megállnunk és visszatekintenünk, hogy megnézzük, mi mindent hagytunk magunk mögött."

Remélem tudtam segíteni. :)

2013. nov. 1. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!