Mindegyik halak jegyűek nem normálisak?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 8. 18:31
11/16 anonim válasza:
Én halak vagyok és nem azt mondanám hogy nem normálisak vagyunk csak másképp gondolkozunk és ez lehet pont úgy jön le neked hogy valami nem okés velünk 😊
Én halakkent imádom más halak tarsosagat
Igazából csak mi érthetjük meg teljesen egymást
Ez ilyen mi vagyunk az egyik legklasszabb jegy a többi közül
12/16 anonim válasza:
Én normálisnak tartom magam, van egy jó végzettségem, állásom, normálisan, divatosan öltözöm, figyelek a testemre is, tornázom. Nem iszom, nem dohányzom, olvasok, zenét hallgatok, filmeket nézek, stb. 30/F/Halak
13/16 anonim válasza:
Mire alapozod ezt?
Mi az hogy nem normálisak?
14/16 anonim válasza:
Igen, legalább annyira, mint akik ezt hiszik: "Mindegyik halak jegyűek nem normálisak?"
.
Az ápolt a zárt osztályon nem normálisnak tartja orvosát, hiszen a doki nem hiszi el, hogy az ápolt Napoleon.
15/16 anonim válasza:
A kos jegy a férfi, ahogy halak a női tulajdonságok csoportja. Tehát szerinted a kérdésed lefordítva: A nőies gondolkodásúak nem normálisak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!