Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mindegyik halak jegyűek nem...

Mindegyik halak jegyűek nem normálisak?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 8. 18:31
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Aki azt mondja horoszkóp hülyeség az ne írjon!
2020. ápr. 8. 18:34
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Mindegyikek halak jegyűekek nem normálisakok, persze.
2020. ápr. 8. 18:49
 3/16 anonim ***** válasza:
86%

Tegyük fel arányosan oszlik el hogy ki melyik jegyben született. kb 7,5 milliárd ember él a földön. 7,5milliárd/12 = 625millió. Tehát nagyjából 625millió ember él a földön akinek halak a csillagjegye. Szerinted ez a sok ember mind teljesen ugyan olyan tulajdonságokkal rendelkezik? Gondolkozz kicsit és egyértelmű lesz neked is hogy nem. Ez alapján nem lehet megmondani hogy ki milyen.

De csak hogy konkrét példát is hozzak van 2 barátom is aki halak jegyű. Az egyikük erősen keresztény hívő, emberekkel foglalkozik, midnenkivel kedves, a légynek sem ártana és nagyon inteligens. A másik állandóan bulizni jár, cigizik, iszik, néha egy kis fű is becsúszik.Kőkemény ateista és számítógépekkel foglakozik. Szerinted ez a két ember mennyire hasonlít egymásra? Semennyire remélem te is látod. Mind kettő normális ember de ez is egyébként egyhólye kérdés mert mi az hogy normális? Ez egy szubjektív dolog mindenkinek mást jelent.

2020. ápr. 8. 18:53
 4/16 qkker1 ***** válasza:
33%
A horoszkóp hülyeség, ergo egy baromság alapján általánosítasz!
2020. ápr. 8. 19:27
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
4 nincs ilyen horoszkóp - ez ez überzseniális kérdés miszerint "Mindegyik halak jegyűek nem normálisak?" - a zseniális kérdező sajátja. Nyelvtanilag, tartalmilag, mindenestül az övé. Le kellene védeni.
2020. ápr. 8. 19:58
 6/16 anonim ***** válasza:
26%
Találkoztam, dolgoztam Hal horoszkópú személlyel. Alapból okés volt, okos, érdeklődő, de ha elkapta a hév, akkor menekülőre volt érdemes fogni előle...
2020. ápr. 8. 20:21
 7/16 anonim válasza:
86%
Szia! Szerintem a halak jegyű emberek a legtisztább emberek, mármint akikkel eddig találkoztam és halak azok a nagyon aranyosak voltak, ilyen volt is pl. nagymamám is. De még sorolhatnék jó pár embert. Egyébként szerintem minden jegynek van olyan példája aki rossz ember és van olyan aki jó. Te lehet olyannal találkoztál aki rossz.
2020. ápr. 8. 20:45
 8/16 anonim ***** válasza:
84%

Az olyanok nem normálisak mint pl te aki horoszkóp alapján itélkezik

Miért nem birjátok felfogni, hogy ez baromság?

2020. ápr. 8. 21:30
 9/16 anonim ***** válasza:
70%
Halak jegyű emberként én úgy gondolom, hogy senki sem normális teljesen, és ebbe beletartoznak a halak jegyű emberek is, igen.
2020. ápr. 8. 22:58
 10/16 anonim ***** válasza:
84%

A legtöbb halak jegyű, akit ismerek, nagyon kedves, rendes ember, imádom őket. Egyet ismertem, aki halak volt, és kifejezetten szemét.

Amúgy ez simán számít rasszizmusnak, hogy minden halak jegyű embert negatívan diszkriminálsz.

2020. ápr. 8. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!