Kos csillagjegyű nőhőz milyen csillagjegy illik?
hali, ismeretlenül úgy lehet születés dátum alapján véleményt mondani, ahogy a saját születési horoszkópodat kirakod...
(mondjuk itt: [link]
Utána, az előítéletek, tapasztalatok alapján elkönyveled, beskatulyázod szerencsétlen ismeretlenünket.
Én jobb szeretem megfigyelni, megismerni az illetőt és utána megnézni mik a jegyei.
+ visszatekintve, a horoszkóppal, az eddigi kapcsolatokra, legyen az baráti vagy párkapcsolat, elégé egy értelmű, hogy neked amúgy is, melyik jegy jön be... üdv #4
74%
-Ha a horoszkópja alapján ítéli meg a másikat,vagy ez alapján próbál párt választani,akkor semmilyen! Max. valami hozzá hasonló babonás hülye
-Kedves kérdező engem igenis érdekel ez a téma..Nagyon érdekelne,hogy mégis hogyan képes valaki vélemémyt alkotni egy ismeretlen ember jelleméről a születési dátuma alapján???
Egyébként a kérdésre is válaszoltam,csak vagy nem sikerült értelmezni,vagy egyszerűen nem tetszett amit írtam🤷♂️
-Kérdező latom eddig egyetlen válaszomat sem tudtad értelmezni...Leírtam hogy SZERINTEM milyen férfi illene hozzá. Az,hogy nem tetszik a válaszom,nem jelenti azt hogy nem a kérdésre válaszoltam. Egyébként a véleményem továbbra is ugyanaz,ha a "horoszkóp" alapján akarsz párt válsztani,(tudom, már leírtad hogy te csak kíváncsi vagy,ez most nem csak rád vonatkozik)vagy ez alapján véleményt alkotsz valakinek a jellméről,akkor semmilyen normális férfi sem illik hozzád.
Szóval.. 74% -kos összeszedtem a válaszaidat és rájöttem,hogy önmagad ismételgeted a kérdésre nem adsz választ és összevissza irkálsz kitalált dolgokat.
Leírtam hogy SZERINTEM milyen férfi illene hozzá.->EZT TE ÍRTAD -> Én semmi értelmeset nem láttok ami erre vonatkozna.
Ha téged nem érdekel ez a téma akkor menj máshova irkálni,nem kíváncsi senki arra hogy egy ezoterikus oldalon egy olyan személy irkál aki hülye babonásoknak hívja azokat akik valamennyire hisznek az ezotériában.
Kos ferfi - rak no
Kos ferfi -vizonto no
Kos no - bak ferfi
Kos ferfi - nyilas no
Kos no - halak ferfi ( nem igazan idealis kivulallokent latva)
Én jobb szeretem megfigyelni, megismerni az illetőt és utána megnézni mik a jegyei.
+ visszatekintve, a horoszkóppal, az eddigi kapcsolatokra, legyen az baráti vagy párkapcsolat, elégé egy értelmű, hogy neked amúgy is, melyik jegy jön be... üdv #4
Én is így vagyok ezzel,de egyébként nem párkapcsolatra gondoltam feltétlenül csak úgy érdekelt ,hogy másoknak mi a véleménye erről(Hogy a saját környezetükben mit figyeltek meg)
Milyen jegyre gondolsz? Na erre kíváncsi vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!