Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kos csillagjegyű nőhőz milyen...

Kos csillagjegyű nőhőz milyen csillagjegy illik?

Figyelt kérdés
És ki az akivel nem illik egyáltalán össze?
2020. ápr. 7. 20:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

hali, ismeretlenül úgy lehet születés dátum alapján véleményt mondani, ahogy a saját születési horoszkópodat kirakod...

(mondjuk itt: [link]

Utána, az előítéletek, tapasztalatok alapján elkönyveled, beskatulyázod szerencsétlen ismeretlenünket.

Én jobb szeretem megfigyelni, megismerni az illetőt és utána megnézni mik a jegyei.

+ visszatekintve, a horoszkóppal, az eddigi kapcsolatokra, legyen az baráti vagy párkapcsolat, elégé egy értelmű, hogy neked amúgy is, melyik jegy jön be... üdv #4

2020. ápr. 8. 08:52
 12/16 A kérdező kommentje:

74%

-Ha a horoszkópja alapján ítéli meg a másikat,vagy ez alapján próbál párt választani,akkor semmilyen! Max. valami hozzá hasonló babonás hülye

-Kedves kérdező engem igenis érdekel ez a téma..Nagyon érdekelne,hogy mégis hogyan képes valaki vélemémyt alkotni egy ismeretlen ember jelleméről a születési dátuma alapján???

Egyébként a kérdésre is válaszoltam,csak vagy nem sikerült értelmezni,vagy egyszerűen nem tetszett amit írtam🤷‍♂️

-Kérdező latom eddig egyetlen válaszomat sem tudtad értelmezni...Leírtam hogy SZERINTEM milyen férfi illene hozzá. Az,hogy nem tetszik a válaszom,nem jelenti azt hogy nem a kérdésre válaszoltam. Egyébként a véleményem továbbra is ugyanaz,ha a "horoszkóp" alapján akarsz párt válsztani,(tudom, már leírtad hogy te csak kíváncsi vagy,ez most nem csak rád vonatkozik)vagy ez alapján véleményt alkotsz valakinek a jellméről,akkor semmilyen normális férfi sem illik hozzád.

Szóval.. 74% -kos összeszedtem a válaszaidat és rájöttem,hogy önmagad ismételgeted a kérdésre nem adsz választ és összevissza irkálsz kitalált dolgokat.

Leírtam hogy SZERINTEM milyen férfi illene hozzá.->EZT TE ÍRTAD -> Én semmi értelmeset nem láttok ami erre vonatkozna.

Ha téged nem érdekel ez a téma akkor menj máshova irkálni,nem kíváncsi senki arra hogy egy ezoterikus oldalon egy olyan személy irkál aki hülye babonásoknak hívja azokat akik valamennyire hisznek az ezotériában.

2020. ápr. 8. 11:15
 13/16 anonim ***** válasza:
66%

Kos ferfi - rak no

Kos ferfi -vizonto no

Kos no - bak ferfi

Kos ferfi - nyilas no

Kos no - halak ferfi ( nem igazan idealis kivulallokent latva)

2020. ápr. 8. 11:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egy bakhoz, nyilashoz esetleg vizonto ferfihoz ok a kos no..
2020. ápr. 8. 11:16
 15/16 A kérdező kommentje:

Én jobb szeretem megfigyelni, megismerni az illetőt és utána megnézni mik a jegyei.

+ visszatekintve, a horoszkóppal, az eddigi kapcsolatokra, legyen az baráti vagy párkapcsolat, elégé egy értelmű, hogy neked amúgy is, melyik jegy jön be... üdv #4

Én is így vagyok ezzel,de egyébként nem párkapcsolatra gondoltam feltétlenül csak úgy érdekelt ,hogy másoknak mi a véleménye erről(Hogy a saját környezetükben mit figyeltek meg)

Milyen jegyre gondolsz? Na erre kíváncsi vagyok :D

2020. ápr. 8. 11:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Nam azokat hívom hülye babonásnak aki hisz ebben,csak azt hívom hülye babonásnak aki egy ismeretlenről képes véleményt formálni a születesi dátum alapján... Egyebként azt hiszem kétszer is leírtam,hogy szerintem semmilyen férfi nem illik hozzá,ha ez alapján akar párt választani. Tudom hogy számodra ez nem hasznos válasz,es mindketten tudjuk hogy engem ez nem érdekel. Ahogy az sem hogy"az én pontjaim mennek le"
2020. ápr. 8. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!