Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kos csillagjegyű nőhőz milyen...

Kos csillagjegyű nőhőz milyen csillagjegy illik?

Figyelt kérdés
És ki az akivel nem illik egyáltalán össze?
2020. ápr. 7. 20:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
48%

Bakkal. Főleg, ha gazdag, világhírű, és felkapott sztárművészke, a nő meg egy alattomos, számító kis ribi.

Általánosságban: ha erős nő, akkor gyenge pasikat vonz, tehát gyenge jegy passzol hozzá (Halak, Szűz, IkrekI, ha nnagyon okos és társat keres magának, akkor erős jegyek (kardinális vagy fix).

2020. ápr. 7. 20:41
 2/16 anonim ***** válasza:
34%
Ha a horoszkópja alapján ítéli meg a másikat,vagy ez alapján próbál párt választani,akkor semmilyen! Max. valami hozzá hasonló babonás hülye
2020. ápr. 7. 20:53
 3/16 A kérdező kommentje:

Nem vagyok babonás csak feltettem egy kérdést.

Csak nem mindenkinek sikerül a kérdésre válaszolni. 😌

Ha esetleg meg valaki nem ért hozzá vagy nem érdekli az válogathat az oldalon több kérdés közül és irhatja a válaszait. Csak előtte értelmezze jól a kérdést!

2020. ápr. 7. 21:21
 4/16 anonim ***** válasza:
32%
Hát én kos srác vagyok, de az átlag, átlag... többnyire a bak jegyűek, rákok és a halak vonzanak. Tetszik ha a fél más, de a nyilas, az oroszlán és a skorpió se ritka, tetszik a stílusuk. a mérleget, a szüzet és a bikát, valamint az ikreket nem igazán értem. A többivel nem igazán szűrtem levet de a baráti körben sok a vízöntő és a kos.... de mint mondtam ez csak megfigyelés...
2020. ápr. 7. 22:05
 5/16 anonim ***** válasza:
20%
Kedves kérdező: én értek hozzá és kiválóan ismerem az emberi jellemet. te viszont a válaszomat sem értetted meg (egyes), nyílvén ezért sikerült lepontozni és észt oszatni hülyeségekről.
2020. ápr. 7. 22:32
 6/16 anonim ***** válasza:
24%

Kedves kérdező engem igenis érdekel ez a téma..Nagyon érdekelne,hogy mégis hogyan képes valaki vélemémyt alkotni egy ismeretlen ember jelleméről a születési dátuma alapján???

Egyébként a kérdésre is válaszoltam,csak vagy nem sikerült értelmezni,vagy egyszerűen nem tetszett amit írtam🤷‍♂️

2020. ápr. 7. 23:16
 7/16 A kérdező kommentje:

59%

A válaszom nem neked szólt, de már mindegy. Én nem pontoztam semmit, azok voltak akik látták a kérdést és sajnos Ezek szerint nem túl jó a valaszadasi arányod. De azért köszi hogy írtál. 😌

2020. ápr. 8. 07:47
 8/16 A kérdező kommentje:

74%

Kedves kérdező engem igenis érdekel ez a téma..Nagyon érdekelne,hogy mégis hogyan képes valaki vélemémyt alkotni egy ismeretlen ember jelleméről a születési dátuma alapján???

Te nem a kérdésre válaszoltál! De ahogy lattom nem is értesz hozzá.. Akkor minek jössz ide irkalni olyan témához amihez nem értesz?

És képzelem milyen lehetsz az életben, ha te szerinted válaszoltál a kérdésemre.

2020. ápr. 8. 07:53
 9/16 A kérdező kommentje:

Kos csillagjegyű nőhőz milyen csillagjegy illik?

Minden csillagjegynek vannak tulajdonságai stb ->olvasgassál és akkor ha legközelebb feljossz és eldontod, hogy írsz az ezoteria rovatban, akkor hasznos választ tudsz adni.

Én nem tudom, hogy ismeretlenül születési dátum alapján, hogy jellemeznek embereket( kérdez meg egy jóst, talán ő tudja)

Vagy egyszerűen csak az olyanoknak mint te nem kell ide irkalni, bár a te pontjaid mennek le, nem az enyémek.

2020. ápr. 8. 08:01
 10/16 anonim ***** válasza:
Kérdező latom eddig egyetlen válaszomat sem tudtad értelmezni...Leírtam hogy SZERINTEM milyen férfi illene hozzá. Az,hogy nem tetszik a válaszom,nem jelenti azt hogy nem a kérdésre válaszoltam. Egyébként a véleményem továbbra is ugyanaz,ha a "horoszkóp" alapján akarsz párt válsztani,(tudom, már leírtad hogy te csak kíváncsi vagy,ez most nem csak rád vonatkozik)vagy ez alapján véleményt alkotsz valakinek a jellméről,akkor semmilyen normális férfi sem illik hozzád.
2020. ápr. 8. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!