Kos csillagjegyű nőhőz milyen csillagjegy illik?
Bakkal. Főleg, ha gazdag, világhírű, és felkapott sztárművészke, a nő meg egy alattomos, számító kis ribi.
Általánosságban: ha erős nő, akkor gyenge pasikat vonz, tehát gyenge jegy passzol hozzá (Halak, Szűz, IkrekI, ha nnagyon okos és társat keres magának, akkor erős jegyek (kardinális vagy fix).
Nem vagyok babonás csak feltettem egy kérdést.
Csak nem mindenkinek sikerül a kérdésre válaszolni. 😌
Ha esetleg meg valaki nem ért hozzá vagy nem érdekli az válogathat az oldalon több kérdés közül és irhatja a válaszait. Csak előtte értelmezze jól a kérdést!
Kedves kérdező engem igenis érdekel ez a téma..Nagyon érdekelne,hogy mégis hogyan képes valaki vélemémyt alkotni egy ismeretlen ember jelleméről a születési dátuma alapján???
Egyébként a kérdésre is válaszoltam,csak vagy nem sikerült értelmezni,vagy egyszerűen nem tetszett amit írtam🤷♂️
59%
A válaszom nem neked szólt, de már mindegy. Én nem pontoztam semmit, azok voltak akik látták a kérdést és sajnos Ezek szerint nem túl jó a valaszadasi arányod. De azért köszi hogy írtál. 😌
74%
Kedves kérdező engem igenis érdekel ez a téma..Nagyon érdekelne,hogy mégis hogyan képes valaki vélemémyt alkotni egy ismeretlen ember jelleméről a születési dátuma alapján???
Te nem a kérdésre válaszoltál! De ahogy lattom nem is értesz hozzá.. Akkor minek jössz ide irkalni olyan témához amihez nem értesz?
És képzelem milyen lehetsz az életben, ha te szerinted válaszoltál a kérdésemre.
Kos csillagjegyű nőhőz milyen csillagjegy illik?
Minden csillagjegynek vannak tulajdonságai stb ->olvasgassál és akkor ha legközelebb feljossz és eldontod, hogy írsz az ezoteria rovatban, akkor hasznos választ tudsz adni.
Én nem tudom, hogy ismeretlenül születési dátum alapján, hogy jellemeznek embereket( kérdez meg egy jóst, talán ő tudja)
Vagy egyszerűen csak az olyanoknak mint te nem kell ide irkalni, bár a te pontjaid mennek le, nem az enyémek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!