A Plútóm és a Vénuszom együtt áll a 2. házban, kvadrátban a Jupiterrel és trigonban a Medium Coelival. Ez mit jelent? Amatőr szintem foglalkoztam egy ideig asztrológiával, de ezt nem tudtam megfejteni. 23/L
Ja ez kimaradt:
Vénusz együttállása a Plútóval:Szexuális vonzerő ésszenvedély jelöli ezt az aspektust. Egészen gyakran jelöl előző életekkel való kapcsolatot. Öntudatos egyéniségekben ez a fényszög a spirituális szerelem és szenvedély olyan magasságaiba vezethet, mely átalakítja minden vele kapcsolatba kerülő ember életét. Művészi képesség, ami nagy valószínűség szerint a drámán vagy zenén keresztül fejeződik ki. Mint minden Plútó fényszöggel fennáll a veszélye anak, hogy pozitív és negatív módon egyaránt felhasználható, átalakíthat vagy pusztíthat.
Meglehetősen erős és szélsőseges a kapcsolatod az anyagi javakkal. Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon kell vigyáznod hogy ne vállj birtoklóvá. Ha mindig mindent birtokolni akarsz akkor előbb-utóbb a tárgyak fognak birtokolni téged. Valószínűleg a Plútó mindkét oldalra fog lökni az életed folyamán (persze szigorúan tanító jelleggel :)). Fogsz hatalmas luxusban élni és elveszítheted mindenedet is. Ezzel egyébként is sokszor bünteti az élet a túlzottan anyagias embereket, és Neked nagy a kísértés. Esélyes az is hogy vagyonodat nem teljesen törvényes úton szerzed (erre persze nem árt ha más is ráerősít a horiban, de ha ezek közül vmelyik személyi bolygó akkor talán már az sem szükséges).
Sok függ attól hogy mi a Nap és a Hold jegyed illetve hogy honnan jön a kvadrát, meg úgy amúgy az egész horoszkóp. Így külön elég nehéz. Persze lehet tuti dolgokat is írni (mint pl. élethitvallásod része a pénz sex rock and roll :)), de azok nagyon általánosak lennének.
Keress mást akinek ilyen van és elemezd úgy, úgy könnyebben fejted meg te is.
14:14-nek:
a Kígyótartó egy csillagkép :D
@03:04
Valóban az, mint ahogy a Skorpió, a Vízöntő meg a Rák is. Csupán arra lettem volna kíváncsi, hogy az asztrológia hivatalos (ha egyáltalán van ilyen) álláspontja szerint mit jelent, ha a Hold (felőlem a Nap vagy bármelyik bolygó is lehet) a Földről nézve éppen ebben a csillagképben látható.
Nagyon jó dolgokat írtál!:) Megtudhatnám, hogy mi a forrás?
Előre is Köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!